divendres, 28 de març de 2008

ARRÒS AMB PERNIL

Hi ha receptes que passen d’àvies a fills de fills a néts, doncs aixó és el que ha passat en aquesta família. L’avia de la nyet es veu que és una experta fen aquest plat ( jo no he tingut el gust de provar-ho) i li va ensenyar a fer a la seva filla, la Imma, que és de ón jo le aprés.
Sembla una recepta fàcil peró no a tothom li queda tan bé.
L’ important és que a casa ens agrada molt i la fem sovint.
Ara només ens falta que la seva neboda “ la nyet” ens la faci a casa seva.
Som-hi:

Ingredients: ( depén dels que sigueu a taula)

Arròs
Pernil salat (tallat a tires, però jo no tinc tanta paciència i quan ja m’he cansat de les tisores doncs a mà)
Ceba
Tomàquet triturat

Preparació:

Anem bullint l’arròs en una cassola, el doble d’aigua que d’arròs.
Mentrestant sofregim el pernil salat.


En una altra paella sofregim la ceba triturada.
Un cop la ceba estigui cuita, afegim una cullerada de tomàquet triturat, no gaire si no, no queda bé ( us ho dic per experiència).
Un cop fet, afegim el pernil li donem un parell de voltes i li barregem l’arròs que ja teníem bullit i colat. Un parell de voltes més i a taula a menjar calent.
Bon profit

7 comentaris:

Belen ha dit...

que arroz mas rico,con su jamoncito y el pan que has preparado me he quedado sin palabras,fantastico,felicidades,un saludo.

Anònim ha dit...

q bo aquest arròs quansevol mengi arros blanc tot sol!!!!

Cristina ha dit...

Hola Gina!!

Ahir a la tarda jo tmpc sabia que fer , i vaig anar a veure el teu blog a veure si em donaves alguna ideia, i no sé com però vaig decidir fer el teu llom a la cervessa.
I qué booooooooooooo q estava!!!!!!!! Gràcies per ajudar-me...

Irene ha dit...

Hola Gina! gracias por la visita a mi blog,y este arroz te quedo estupendo y el pa de llet una maravilla, muy buenas recetas nos seguimos leyendo..

Un abrazo!

manel ha dit...

gina, aquest arròs té molt bona pinta, senzill i saborós, com han de ser els plats de la cuina casolana. ja et vaig dir que també m'agrada molt l'arròs, i aquest el faré aviat.

gina ha dit...

belen,grácias. pruebalo de hacer que ya veras que és fácil y bueno.
anonim una alternativa per menjar per no menjar arròs blanc.
cristina, vaig tenir la oportunitat de veure el teu llom a la cervesa i feia una oloretaaa mmm i les palmeres que vas fer bonissimes.
irene espero me visites a menudo.
Manel.fes-lo que ja veura's que et sorpendrà. un plat fàcil, economic i el que es mes important, bó.
gràcies a tots per els vostres comentaris.

Anònim ha dit...

Gina, no he provat el teu arròs amb pernil, però segur que està boníssim, com totes les teves receptes.
Com sé que ma iaia i ma mare no llegiran això, puc dir-te que a qui millor li surt l'arròs amb pernil és a ma tieta. Així que has après de la millor de les tres... I una altra recepta que tota la familia diu que la meva iaia la fa molt bona és la truita amb patates, però jo em quedo també amb la de ma tieta.
La veritat és que després de viure 8 anys amb ella puc dir que és una gran cuinera... i el Dani també! Hauriau de provar el seu goulash!
Petonets,
nyet.