Pensant i pensant me’n vaig anar a la cuina, vaig deixar córrer la meva imaginació i vaig crear un plat de collita pròpia, fins i tot he pogut triar el títol, invents dins el wok.
Bé espero que algú de vosaltres s’atreveixi a fer-ho. amb 20’ tenim el plat acabat.
Som-hi:
Ingredients:
Llom
Ceba triturada
Bolets de pot o congelats
Mitg pot de nata liquida, (li podeu posar tota a mi només em quedava mig pot).
Fideus xinesos.
Preparació:
Vaig tallar el llom a trossets petits i els vaig anar fregint.
En una altra paella vaig sofregir la ceba, quan aquesta va estar cuita vaig afegir els bolets i els vaig cuinar foc fort durant 2 o 3 minuts tot seguit li vaig tirar la nata per cuinar i vaig apagar el foc. (poca nata que tenia no volia que espassis).
Vaig tallar el llom a trossets petits i els vaig anar fregint.
En una altra paella vaig sofregir la ceba, quan aquesta va estar cuita vaig afegir els bolets i els vaig cuinar foc fort durant 2 o 3 minuts tot seguit li vaig tirar la nata per cuinar i vaig apagar el foc. (poca nata que tenia no volia que espassis).
D’altra banda vaig bullir aquests fideus xinesos que amb un parell de minuts els tens fets.
Ara es quan li toca el torn al wok, es barregen tots els ingredients i ja tenim el dinar llest.
Ara es quan li toca el torn al wok, es barregen tots els ingredients i ja tenim el dinar llest.
Espero que us hagi agradat.
Jo m’hi vaig posar una mica de formatge parmesà per sobre i li va donar un toc d’aroma.
Bon profit.
Jo m’hi vaig posar una mica de formatge parmesà per sobre i li va donar un toc d’aroma.
Bon profit.
22 comentaris:
Tendré q comprarme un wok de esos, desde que te lo vi q lo estoy pensando, y ahora si vas a poner recetas con el wok, ya no hay excusa pa comprarlo.
A mi m'agraden les recepte d'obrir la nevera-mirar-cuinar!!!
son les millors!!!
Hola Gina,muy buenos los inventos con el wok,yo lo uso mucho con las verduras y quedan muy ricas.
Te quedo estupendo.
BESOSS!
IRENE
encantada gina las puertas de mi casa estan abiertas cuando quieras venir y poder deleitarte con algun platillo.
Saludos
olguis.
hola gina,que chuli esto del wok,se cocina con menos grasa y estan las cosas buenisimas,un saludo.
Cristina ya sabes en el ikea por 3€
dolors.a mi també m'agrada experimentar.
irenen, yo también utilizo mucho el wok para hacer verduras, me parece un artilugio genial, simplemente porque es grande y no se pega.gracias por visitarme.
olguis, un dia de estos me tienes en usa.
belen yo lo utilizo bastante en la cocina.prueba ya veras que os sorprenderá.
gracias a todassss.
Posaré al WOK a la llista de recursos per finiquitar coses de la nevera!
Un petó!
Si yo creo que el wok (como a la maquina de hacer) lo tendrian que anotar como patrimonio mundial de la Unesco!
Como siempre, soy una exagerada!
Un abrazo!
Andrea
marta, el wok si no en tens a la propera llista de la compra. jo vaig comprar aquest a l'ikea per 3€
gràcies per visitar-me.
andrea i pierre casi casi, jeje.
besitos
¿Como haces para lavar el wok y que no se te estropee? Yo tuve uno pero cuando lo lavaba se ponía feísimo, hasta se oxidaba. No sé si es que era de una calidad espantosa, o que yo soy un desastre. ¿Lo untas con aceite después de lavarlo? Un abrazo. ¡Hasta pronto!
Gina: una pinta boníssima! Sóc una gran fan, de la coocció en wok, dona tantes possibilitats....
Sonia: intenta con el próximo, secarlo al fuego después de lavarlo. A mí me funciona hasta con la paellera (que queda aceptable), pero al wok, me le ha estirado la vida mucho.
A la paellera sí la unto con aceite, pero al wok ni eso!
Abraçades!
Ara que ve la caloreta... prova de fer dry martini amb gelatina (i amb l'oliva, eh??)... a veure què en pensen els teus pròxims convidats o en els pròxim sopar a ca la Laia!
Cuidi's! un plaer llegir-la i aprendre.
sonia el wok lo compré en el ikea 3 euros y la verdad que no se puede decir que es de calidad, yo lo friego sin jabon, prueba a ver.
sara doncs a veure si em dones alguna recepta, pq aquesta es inventada i el demés que ser fer es la verdura.
babelia em convides?? la oliva no hi pot faltar.
Gina.. hi ha woks per a inducció??
d'aquí res canvio a un pis amb vitro d'aquest tipus i no les tinc totes si me'n sortiré massa...
aaaaaaaaaish!!
marta jo crec que el wok pot anar perfectament a la vitro. de totes maneres pregunta-ho a qualsevol botiga especialitzada.
la meva mare te paelles de l'any de la pico i ella les posa tot a la vitro.
Apa Gina aixo si que és tot un EXIT
Enhorabona.
No paris Sigue Sigue
una abraçada
Hola mujer!
Queria contarte que ya publique la receta de fondue, de la cual te habia hablado.
Que tengas un bonito dia!
Andrea
Gina: aquesta nit, en penjaré una que tinc en cartera, amb totes les indicacions per a fer-la amb carn, gambes... el que vulguis!
En tinc una altra de verdures i salsa agredolça, que és boníssima. Quan les tingui llestes, t'aviso!
Petons.
andrea ahora me paso.
sara avisa'm que miro.
demà canvio la recepta perque la veritat es que no e tingut gaire temps.
Gina tendré que comprarme yo también un wok de estos aunque sea en el Ikea porque tengo los dientes tan largos de la envidia que me llegan hasta el suelo!!!
Besos
almudena 3€ jeje.
almudena 3€ jeje.
Publica un comentari a l'entrada