Dijous sants, uf que faig de sopar?
Vaig mirar una mica aquest blogs de cuina tan xulos i a la pàgina de http://misdeseosmasdulces.blogspot.com/. Vaig trobar uns tal spiro dogs, que em va semblar una recepta fàcil i rapida per fer una vigília de festa, per sopar.
Som-hi:
Ingredients per la massa de dos hot dogs:
200g de farina
100g de cervesa
30g d’oli d’oliva
10g de llevat premsat
Sal
Per el farcit:
Vaig mirar una mica aquest blogs de cuina tan xulos i a la pàgina de http://misdeseosmasdulces.blogspot.com/. Vaig trobar uns tal spiro dogs, que em va semblar una recepta fàcil i rapida per fer una vigília de festa, per sopar.
Som-hi:
Ingredients per la massa de dos hot dogs:
200g de farina
100g de cervesa
30g d’oli d’oliva
10g de llevat premsat
Sal
Per el farcit:
2 salsitxes de Frankfurt
2 tires de bacon
2 talls de formatge ( el que us agradi més)
Preparació:
Barregem tots els ingredients de la massa i anem treballant-la fins que es pugui treballar bé. S’enganxa una mica per això li podeu afegir una mica de farina o oli.
Barregem tots els ingredients de la massa i anem treballant-la fins que es pugui treballar bé. S’enganxa una mica per això li podeu afegir una mica de farina o oli.
Es formen dos boles i amb un rodet es va amassant fins tenir la massa amb una mica de forma per poder-la farcir.Un cop tenim les dos masses exteses i posem el formatge, el bacon i la salsitxa de Frankfurt i ho anem enrotllant fins que ens quedi tot ben tancat.
Mentres escalfem el forn a 200º o deixem fermentar una mica.
Al forn uns 15’ i ja estarà.
Al forn uns 15’ i ja estarà.
Intenteu que no us quedi farina per sobre la massa perquè si no costa molt veure quan esta cuit.( a mi em va passar).
Espero que un dia d’aquest ho proveu per sopar.
Bon profit
Espero que un dia d’aquest ho proveu per sopar.
Bon profit
2 comentaris:
te ha quedado muy bien, felicidades!!!
Vanesa Sierra
Mis deseos más dulces
jeje, estava buenisimo, pero la masa no me quedo como a ti, lo iré probando hasta que me quede bien.
Publica un comentari a l'entrada