Nosaltres a casa ens agraden menjar els spaguettis sense barrejar els ingredients, per aixó ho preparo tot per separat.
Som-hi:
Ingredients: ( jo cuino per dues persones)
250g de spaguettis
250g de spaguettis
200 g de carn picada barrejada, vedella i porc
Un tros de formatge de bola per ratllar
Un tros de formatge de bola per ratllar
Un pot de tomàquet triturat
Instruccions:
Primer de tot posem una olla amb uns 5 litres d’aigua a bullir
Anem fregint la carn picada i el tomàquet triturat.
Quan bulli l’aigua ja hi podem tirar el spaguettis i esperar uns 8 minuts perquè ens quedin al dente.
I ho col·loquem tot per separat com a la fotografia.
Primer de tot posem una olla amb uns 5 litres d’aigua a bullir
Anem fregint la carn picada i el tomàquet triturat.
Quan bulli l’aigua ja hi podem tirar el spaguettis i esperar uns 8 minuts perquè ens quedin al dente.
I ho col·loquem tot per separat com a la fotografia.
Bon profit
8 comentaris:
Hola gracias por visitar mi blog,si algo no entiendo del tuyo digo yo que se te pueda preguntar y asunto arreglado no?
Un salud desde Villavicioa,Asturias.
claro almudena para esto estoy, preguntame cuanto quieras.
a mi el tuyo tb me gusta mucho.
espero que te sirva el traductor jeje.
gracias
Dins de poc ja et veig a la tele fent-li la competència a l'Arguiñano.
Una abraçada
Tinc gana..... Vull spaguettis, nyam, nyam.
HOLA GINA GRACIAS POR VISITAR MI BLOG COMO VES LE HE HECHADO UN VISTAZO AL TUYO (PERO NO ME ENTERO DE NADA ) POR DIOS QUE LO UNICO QUE SE EN CATALA ES QUINA CALOR QUE FAS .Y NO SE NI ESCRIBIRLO.
sorgui, he puesto un traductor. espero que te sirva de gran ayuda.
Hola Gina!! Mi marido hace los espaguetis más o menos como los tuyos, pero como no le hace mucha gracia la carne picada en la pasta, pues lo cambia por trozos de chistorra o jamón salado. Le da un punto diferente y mu rico pa quien le guste ese sabor...
El otro dia se lo enseñé tu blog, por si algún dia no sabe que hacer de comer.
ahh con jamon tb tienen que estar buenos........ a ver si me los va a pantetar jaja.
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