dimecres, 19 de març del 2008

SPAGUETTIS DANI I GINA

Avui una recepta d’aquestes de cada dia i amb 15’ ho tenim tot llest.
Nosaltres a casa ens agraden menjar els spaguettis sense barrejar els ingredients, per aixó ho preparo tot per separat.
Som-hi:

Ingredients: ( jo cuino per dues persones)

250g de spaguettis


200 g de carn picada barrejada, vedella i porc
Un tros de formatge de bola per ratllar


Un pot de tomàquet triturat


Instruccions:

Primer de tot posem una olla amb uns 5 litres d’aigua a bullir
Anem fregint la carn picada i el tomàquet triturat.
Quan bulli l’aigua ja hi podem tirar el spaguettis i esperar uns 8 minuts perquè ens quedin al dente.
I ho col·loquem tot per separat com a la fotografia.

Espero us agradi.
Bon profit

8 comentaris:

Almudena ha dit...

Hola gracias por visitar mi blog,si algo no entiendo del tuyo digo yo que se te pueda preguntar y asunto arreglado no?
Un salud desde Villavicioa,Asturias.

gina ha dit...

claro almudena para esto estoy, preguntame cuanto quieras.
a mi el tuyo tb me gusta mucho.
espero que te sirva el traductor jeje.
gracias

Granblau ha dit...

Dins de poc ja et veig a la tele fent-li la competència a l'Arguiñano.
Una abraçada

Laia ha dit...

Tinc gana..... Vull spaguettis, nyam, nyam.

SORGUI ha dit...

HOLA GINA GRACIAS POR VISITAR MI BLOG COMO VES LE HE HECHADO UN VISTAZO AL TUYO (PERO NO ME ENTERO DE NADA ) POR DIOS QUE LO UNICO QUE SE EN CATALA ES QUINA CALOR QUE FAS .Y NO SE NI ESCRIBIRLO.

gina ha dit...

sorgui, he puesto un traductor. espero que te sirva de gran ayuda.

Anònim ha dit...

Hola Gina!! Mi marido hace los espaguetis más o menos como los tuyos, pero como no le hace mucha gracia la carne picada en la pasta, pues lo cambia por trozos de chistorra o jamón salado. Le da un punto diferente y mu rico pa quien le guste ese sabor...
El otro dia se lo enseñé tu blog, por si algún dia no sabe que hacer de comer.

gina ha dit...

ahh con jamon tb tienen que estar buenos........ a ver si me los va a pantetar jaja.