L’arròs l’havien fet amb ceps secs però jo no els vaig trobar i vaig pensar que amb moixernons no hi quedaria malament.
Som-hi:
Ingredients:
Arròs especial per risotto
Moixernons
Ceba triturada
Brou de pollastre
Formatge de parma ratllat
Brou de pollastre
Formatge de parma ratllat
Instruccions:
El dia abans preparem un brou de pollastre, jo els vaig fer amb una carcassa de pollastre, una pastanaga i una ceba.
Primer de tot posem el moixernons amb una mica d’aigua calenta per deshidratar-los. Uns 30’, aixó ja us ho expliquen a la caixa.
Sofregim la ceba triturada
Quan estigui feta i afegim els moixernons ben escorreguts i nets (vigileu perquè porten molta sorra).
Afegim l’arròs, donem un parell de voltes i anem tirant cullerots del brou que ja tindrem calent, també vaig aprofitar l’aigua dels moixernons que li va donar força gust.
Anem tirant brou a poc a poc fins que veiem que l’arròs està fet.
Anem tirant brou a poc a poc fins que veiem que l’arròs està fet.
Tot seguit tirem el formatge de parma i esperem a que es desfaci.
Ja tenim el risotto acabat.
Espero us hagi agradat.
Bon profit.
Espero us hagi agradat.
Bon profit.
15 comentaris:
Tan se val el que li posis, si ceps, rovellons, fredolics, .... te una pinta d'allò mes deliciosa.
ara has tocat el meu punt dèbil, el risotto, i haig de dir que té un aspecte excel·lent, ben "mantecato", que en diuen els italians, i que és com més m'agrada. felicitats!
hola gina:
que rico te ha salido este risotto,me encanta el arroz y cocinado de esta forma queda muy cremoso,un saludo.
Hola Gina:
Ahora mismo me voy a mi súper a comprar los ingredientes!!
gina,pasat per el meu blog,que tens un premi.
Un petonet
QUE RICO SE VE.... AUNQUE TE SOY SINCERA QUE NUNCA HE PROBADO EL RISSOTO!!! ESTE TEINE MUY BUENA PINTA GINA!!
dolors: no l'havia fet mai i la veritat es que va quedar molt bó. un altre dia probaré amb verduretes.
Manel:la veritat es que va quedar ben mantecao com tu dius i bó, pero no se si amb arròs normal també quedarà tan bé.
belen: la verdad estava buenisimo.
cristina:en 30' tienes el risotto hecho que es lo que te interesa.al final acerté con los moixernons.
lauriteles: yo es la primera vez que hacia y la verdad es que me sorprendio. animate hacerlo. saltate un dia la dieta jeje.
Uooo uooo uooo I love Risotto!!!
Mira aquesta idea per a presentar-lo, fàcil de fer i queda espectacular!(lo que és la recepta, és semblant a la teva):
http://tastaolletes.blogspot.com/2007/12/risotto-di-funghi-porcini-en-tulipa-de.html
Espero que t'agradi i ho facis algun dia, petooo.
hola gina,pasate por mi blog,tienes un regalito,un saludo.
Hola Gina! que linda receta, me encanta el risoto pero nunca he probado hacerlo yo misma!
esta talvez sea la ocacion...
un abrazo!
andrea
sara: m'encanta aixó de la cistella de formatge, el proxim cop anirà servit així. ja t'ho faré saber.
belen: gracias por visitarme.y gracias por acordarte de mi blog.
andrea: pruebalo de hacer que ya veras que rico y facil.
Gina pasate por mi blog, vale? tengo un regalo para ti!
hola guapetona tengo una cosita para ti pasa a recogerla por mi blog.
Alaaaaaaaa!! un excel.lent!!! quina tia més aplicada!! enhorabona per un altre premi!!
Me encanta el risotto, pero una vez que probé a hacerlo fué un verdadero desastre. Probaré con esta receta tan estupenda. Y si no me sale bien la culpa será sólo mia. Un abrazo
Publica un comentari a l'entrada