divendres, 4 d’abril del 2008

RISOTTO AMB MOIXERNONS

Aquesta recepta la vaig treure de ver y cocinar.
L’arròs l’havien fet amb ceps secs però jo no els vaig trobar i vaig pensar que amb moixernons no hi quedaria malament.
Som-hi:

Ingredients:
Arròs especial per risotto

Moixernons

Ceba triturada
Brou de pollastre
Formatge de parma ratllat

Instruccions:

El dia abans preparem un brou de pollastre, jo els vaig fer amb una carcassa de pollastre, una pastanaga i una ceba.
Primer de tot posem el moixernons amb una mica d’aigua calenta per deshidratar-los. Uns 30’, aixó ja us ho expliquen a la caixa.
Sofregim la ceba triturada

Quan estigui feta i afegim els moixernons ben escorreguts i nets (vigileu perquè porten molta sorra).

Afegim l’arròs, donem un parell de voltes i anem tirant cullerots del brou que ja tindrem calent, també vaig aprofitar l’aigua dels moixernons que li va donar força gust.
Anem tirant brou a poc a poc fins que veiem que l’arròs està fet.



Tot seguit tirem el formatge de parma i esperem a que es desfaci.

Ja tenim el risotto acabat.
Espero us hagi agradat.
Bon profit.

15 comentaris:

dolorss ha dit...

Tan se val el que li posis, si ceps, rovellons, fredolics, .... te una pinta d'allò mes deliciosa.

Cuinagenerosa ha dit...

ara has tocat el meu punt dèbil, el risotto, i haig de dir que té un aspecte excel·lent, ben "mantecato", que en diuen els italians, i que és com més m'agrada. felicitats!

Belen-Entre platos ha dit...

hola gina:
que rico te ha salido este risotto,me encanta el arroz y cocinado de esta forma queda muy cremoso,un saludo.

Cristina ha dit...

Hola Gina:
Ahora mismo me voy a mi súper a comprar los ingredientes!!

Elena ha dit...

gina,pasat per el meu blog,que tens un premi.
Un petonet

Lauriteles ha dit...

QUE RICO SE VE.... AUNQUE TE SOY SINCERA QUE NUNCA HE PROBADO EL RISSOTO!!! ESTE TEINE MUY BUENA PINTA GINA!!

gina ha dit...

dolors: no l'havia fet mai i la veritat es que va quedar molt bó. un altre dia probaré amb verduretes.
Manel:la veritat es que va quedar ben mantecao com tu dius i bó, pero no se si amb arròs normal també quedarà tan bé.
belen: la verdad estava buenisimo.
cristina:en 30' tienes el risotto hecho que es lo que te interesa.al final acerté con los moixernons.
lauriteles: yo es la primera vez que hacia y la verdad es que me sorprendio. animate hacerlo. saltate un dia la dieta jeje.

Sara ha dit...

Uooo uooo uooo I love Risotto!!!

Mira aquesta idea per a presentar-lo, fàcil de fer i queda espectacular!(lo que és la recepta, és semblant a la teva):

http://tastaolletes.blogspot.com/2007/12/risotto-di-funghi-porcini-en-tulipa-de.html

Espero que t'agradi i ho facis algun dia, petooo.

Belen-Entre platos ha dit...

hola gina,pasate por mi blog,tienes un regalito,un saludo.

Andrea ha dit...

Hola Gina! que linda receta, me encanta el risoto pero nunca he probado hacerlo yo misma!
esta talvez sea la ocacion...
un abrazo!
andrea

gina ha dit...

sara: m'encanta aixó de la cistella de formatge, el proxim cop anirà servit així. ja t'ho faré saber.

belen: gracias por visitarme.y gracias por acordarte de mi blog.

andrea: pruebalo de hacer que ya veras que rico y facil.

Lauriteles ha dit...

Gina pasate por mi blog, vale? tengo un regalo para ti!

SORGUI ha dit...

hola guapetona tengo una cosita para ti pasa a recogerla por mi blog.

Cristina ha dit...

Alaaaaaaaa!! un excel.lent!!! quina tia més aplicada!! enhorabona per un altre premi!!

Sonia Martín Mateo ha dit...

Me encanta el risotto, pero una vez que probé a hacerlo fué un verdadero desastre. Probaré con esta receta tan estupenda. Y si no me sale bien la culpa será sólo mia. Un abrazo