Tenia clar que faria sèpia a la planxa perquè es un dels plats preferits per en Dani, el que no tenia tan clar és amb que l’acompanyaria ja que tenia moltes coses a la nevera que les havia de gastar en aquell moment si no es farien mal bé.
Doncs vaig agafar, patates, cebes, tomàquets, carxofes i ho vaig netejar tot molt bé I tallat a trossos ho vaig posar dins la plata del forn amb totes les espècies que vaig trobar dins el calaix ( prebella, orenga, curri, pebre I sal) vaig tirar un bon raig d’oli d’oliva, una mica d’aigua i cap al forn, amb uns 35’ tenia un acompanyament perfecte per la sèpia.
Ara només em faltava fer la sèpia a la planxa amb all i julivert i servir ben calent.
De postres una peça de fruita.
Espero us hagi agradat.
Bon profit.
Doncs vaig agafar, patates, cebes, tomàquets, carxofes i ho vaig netejar tot molt bé I tallat a trossos ho vaig posar dins la plata del forn amb totes les espècies que vaig trobar dins el calaix ( prebella, orenga, curri, pebre I sal) vaig tirar un bon raig d’oli d’oliva, una mica d’aigua i cap al forn, amb uns 35’ tenia un acompanyament perfecte per la sèpia.
Ara només em faltava fer la sèpia a la planxa amb all i julivert i servir ben calent.
De postres una peça de fruita.
Espero us hagi agradat.
Bon profit.
10 comentaris:
Hola bonita!
Que ganas me da de robarme una de estas maravillas por la pantallita chiquita de mi compu!
Y me ancantaron las masas que cocinaste en la receta anterior, una maravilla, con Pierre nos gusta hacer cositas asi ricas los sabados para el domingo a la mañana!
asi que enhorabuena la receta!
Bon profit!
besos!
Gina, això si que és obrir la nevera i fer neteja, però que bones semblen les verdures!!!!
Bon dia!!!
Com "t'ho curres" !!!
Ei, crec que la Laia (Cerv)també s'hagués apuntat a dinar, una Sípia a la planxa, MMMmmmmmmmm Oi que sí, Laia??
Bé, Gina, en tens "en vilo" cada cop que has de penjar una recepta nova, a veure amb què ens sorprendrà?
Jo vull que ens posis la recepta d'un gaspatxito o una bona Vichyssoise, ara que vindrà el bon temps, o això esperem! I s'ha de començar "la operación Tipazo", jajajaj
Apa, records des d'Andorra!
La veritat és que si. M'encata la sípia, és un dels meus plats preferits.
Records,
Laia (cervera)
ens ha agradat, les coses bones no han de ser pas complicades, a vegades improvitzant surten coses tan apetitoses com aquesta.
felicitats!
mmm... te molt bona pinta!
jiji! genial el títol!!!
Gina,vaya pinta que tiene esa sepia,ummmm....
Por cierto pasate por mi blog,que tengo un regalito para ti.
un bexito
Andrea te doy permiso para que cojas una, solo una ehh jeje. gracias por visitarme.
dolors: amb les sobres de la nevera es fan els millors plats.
anonim ( andorra), ja intentaré fer el gazpatxo per aixó de la Vichyssoise m'ho hauras d'ensenyar tu pq no en tinc ni idea, records desde l'Alt Empordà.
anonim(cervera): doncs a l'estiu sèpia a la planxa amb ensaimada de postres.
Manel: com li he dit a la Dolors amb les sobres surten les coses mes bones.
Marta: doncs fer una sèpia a la planxa pq no?? les sèpies no fa falta menjar-les en companyia i si ho prefereixes així, aqui a casa hi estàs convidada, no et fa falta res més.
Elena: gràcias por el premio y para celebarlo sepia a la plancha.
que rica esta sepia y con su guarnicion,buenisima.
felicidades por el premio,un saludo.
Hola gina,esta receta a la plancha me la copio,seguro que me viene bien.El aliño también,seguro que te quedó muy sabroso.
Un saludo.
Publica un comentari a l'entrada