dijous, 29 de maig del 2008

OUS FARCITS

Quantes maneres hi ha de fer els ous?? Doncs jo crec que moltes, fregits, bullits, escaldats, amb truita, farcits………moltes varietats.
Jo avui els he volgut farcir, hi ha gent que els fa freds amb maionesa però a casa ens agraden més amb beixamel.
Bé us passo la recepta per si algun dia la voleu fer, segurament que mitg Catalunya fa aquest ous.
Ingredients:

Ous
Tonyina
Llet
Farina
Mantega
Formatge ratllat per gratinar

Preparació:

Primer de tot em de posar els ous a bullir, mentrestant podem anar preparant la tonyina i si la teniu amb oli doncs traieu-li tot accés possible, jo en aquest cas la vaig posar al natural.
Un cop tinguem els ous bullits i una mica freds els partim per la meitat treim el rovell i la clara a la safata on han d’anar per gratinar.Xafem el rovell amb la tonyina i comencem a farcir els ous




un cop farcits fem la beixamel li tirem per sobre i una mica de formatge ratllat, deu minuts al forn i ja tindrem els ous a punt.
Espero que us hagi agradat,
Bon profit.


20 comentaris:

PimientayChocolate ha dit...

hola Gina! que buena esta receta, simpre habia visto huevos rellenos pero frios, estos con bechamel estupendos y delicioss,me voy a anotar la receta, saludos, daniela

Mome ha dit...

Hola guapísima,el ous m´han agradat, i el que m´ha fet il.lusió es veure que hi ha bessonada. Moltes felicitats i a cuidar-se petons.

LOLA ha dit...

buenas tardes Gina he pasado a saludarte y como buena cotilla a ver con que nos deleitas...uhm que rico!que tal lo llevas?un saludo,Lola

gina ha dit...

daniela:
apuntatela y hazla , tanto en hinvierno como verano una receta facil, barata y rica, jeje.
gracias por tu visita

mome: els ous millor, pero clar molt millor aquest ouets que hi han a dins meu jeje.gràcies

lola: hola que tal, de momento lo llevo bastante bien, ir cocinando hasta que me dejen. un beso y gracia por tu visita

Cristina ha dit...

Hace unos dias tube la prueba en mi paladar de esos huevos y os aseguro q estaban deliciosos. Yo me los comí de pica-pica...

Andrea ha dit...

Hola: tanto tiempo!
es que estoy muy atrasada con las visitas!

y si! te motivo para que lo hagan, no hay problemas, lo unico hay que preveer un libro que dice donde cambiar de costado del canal, para no perderse, comprar anteojos trasparentes para evitar que los bichitos entren en el ojo y listo!

estos huevos me hacen acordar a mi familia en argentina, son entrada obligada en las fiestas de fin de año! una delicia!

un beso:
andrea

Ro ha dit...

Ei... moltes felicitats!!! i bessonada! quina feinada però quina preciositat, quina emoció! Doncs a cuidar-se i a menjar el més sa possible

Almudena ha dit...

Gina,yo creo que se trata del atún y familia de los túnidos en general,normalmente fuera de temporada se consume el atún de lata,por eso se hizo referencia a no tomar más de una lata a la semana.
Felicidades por tu embarazo.

gina ha dit...

cristina: ya veo que te gustaron jeje. pues ya sabes facil de hacer.

andrea y pierre: no sabia que en Argentina tb se hacian, ves tenemos mas cosas en comun de las que pensamos.

ro: moltes gràcies, tot aixó és molt emocionant.

almudena: bueno pues intentaré no comer tanto atun enlatado. gracias

regi ha dit...

Quins ous mes picantons m'agradan
A cuidar-se

Belen-Entre platos ha dit...

hola gina;me gusta mucho el plato que has preparado,en casa tambien los preparo de esta manera y nos encantan.
un saludo

Irene ha dit...

Hola Gina que ricos se ven, nunca los he comido con bechamel, tendre que probarlos.

Un beso

gina ha dit...

regi: prova'ls veuras com t'agraden.

belen: ricos ricos ehh.

irene: prueba de hacerlos veras que ricos y sorprende el gusto, claro con mayonesa tambien estan buenos.

gracias a las tres por visitarme.

Lauriteles ha dit...

Mmmm Gina que boooooo!!! mai els he tastat així i tenen molt bona pinta!!!!!!

Granblau ha dit...

D'aquests ous farcits soc capaç de menjar-me'n una dotzena i després un bistec.
Salutacions, del teu tt

gina ha dit...

lauriteles: tasta'ls que veura's que t'agradaran. tu que fas tans sopars a casa doncs, d'aperitu poden quedar força bé.

granblau:
ja m'ho penso que t'els menjaries tots jeje. que tal ahir per bcn??

gràcies els dos per la visita.

Recetas al instante ha dit...

hola gina pasate por mi otro blog que tengo un regalito para ti.

http://dioslosbendiga.blogspot.com

Saludos

olguis.

LOLA ha dit...

En mi blog hay una cosa para ti... besos

dolorss ha dit...

Gina, passaràs per la meva cuina?????

Rosa ha dit...

Siempre los hago con mayonesa y me ha llamado la atención tu receta. Los probaré que tiene una pinta estupenda.
Saludos