Un dia em vaig aixecar amb ganes de cuinar i vaig veure que tenia dos talls de lluç al congelador i vaig pensar, ara ho faràs com sempre a la planxa o al forn??, doncs no, faré suquet amb lluç.
La veritat és que a part d’una mica de feina em va quedar prou bó.
Clar el suquet de peix porta molt de peix, però jo en aquest cas doncs no en tenia i vaig improvisar.
Bé us explico com el vaig fer.
Som-hi
Ingredients:
2 talls de lluç
3 tomàquets madurs
½ ceba
Patates
Per la picada:
50g d’ametlles torrades, dos llesques de pa del dia abans, dos alls, julivert, una mica de safrà, sal i oli d’oliva.
Preparació:
Primer de tot a la cassola de ferro i vaig fregir el peix.
Vaig posar-hi els ingredients de la picada i vaig sofregit una mica i tot cap al morter per picar.Amb l’oli que em va sobrar de la picada i vaig fregir la ceba triturada i tot seguit el tomàquet triturat.
un cop vaig tenir el sofregit acabat vaig tirar les patates tallades de “ mala manera”.
i l’aigua. ( suposo que sortiria més bó amb fumet de peix, però és clar que jo no en tenia).
un cop les patates ja en fet el primer vull li vaig tirar la picada i vaig deixar fer fins coure tota la patata. Tot seguit vaig afegir el peix un parell de minuts i ja tenim el plat llest.
un cop les patates ja en fet el primer vull li vaig tirar la picada i vaig deixar fer fins coure tota la patata. Tot seguit vaig afegir el peix un parell de minuts i ja tenim el plat llest.
El gust era diferent als suquets que jo he menjat, però he de dir que per ser el primer i no posar-hi tot el peix que es mereixia va sortir molt bó.
Si algú sap la recepta ben feta del suquet de peix doncs si me la voleu enviar ja sabeu el meu mail.
Espero que us hagi agradat.
Bon profit.
Si algú sap la recepta ben feta del suquet de peix doncs si me la voleu enviar ja sabeu el meu mail.
Espero que us hagi agradat.
Bon profit.
8 comentaris:
Hola guapa, quina sorpresa, vaig al teu blog, que no sabia que en tenies i a sobre veig que esperes bessons!!!!! Moltes felicitats guapa.
Un petó
Marededeusenyor! quina pinta!!
menjar de casa... mmmm... ja!
ni hao!! ja sóc aquí :)
anna, ja ho veus bessonadaa, estem molt contents. gràcies per la teva visita.
Martaaaaa: quina il.lusió que hagis tornat, vull veure fotos de.......ja saps de on. gràcies.
Què bons que estan els suquets! I a més crec que he llegit que hi ha una mostra de suquet de peix per Roses, que l'ofereixen alguns restaurants de la ciutat, veritat?
Yo hoy por hoy no te puedo enseñar a hacer un suquet porque lo q has hecho tú ni lo sé hacer yo. Sólo decirte que si que me gusta el suquet y que tengo hambre....jejeje
Por cierto, ya te he apartado un suspiro de amante que es así como se llama ese postre que he colgado en mi blog....
¡Cómo debía estar esa salsita! Seguro que mojando pan daba gloria comerla. No lo he hecho nunca y me parece sencillo así que te copio la receta. Me voy corriendo, esta vez a San Juan (de Puerto Rico), ya quisiera yo que fuera San Juan de Alicante. Un beso ¡Hasta la vuelta!
Noia quina pinta!!!! Això tu cuida't bé!!! Quan puguis passa pel meu bloc a recollir un premi. Molt petonets!
ro: aquest mes a Roses fan la mostra de suquets.
cristina. ya sé que no lo harás pero....... taba bueno, si algun dia hago otra vez trae el tupper.
sonia: la verdad que estava bueno, para ser la primera vez pues. a puerto rico?? te espero de vuelta.
myriam: era bó, aixó els nens no crec que els hi agradi gaire ehh. jeje.
gracies per el premi ara el penjare a la dreta del bloc ok.
gracias a todas
Publica un comentari a l'entrada