Bé, crec que el nom ho diu tot.
Un dia al matí pensant que fer de dinar, tenia espinacs però no els volia fer com sempre, volia fer alguna cosa diferent, i us asseguro que ho vaig aconseguir.
Per a mi personalment li faltava una mica més de formatge, peró al rei de la casa ( que de moment és en Dani) li va agradar molt, fins hi tot va repetir a la nit.
Bé us explico com ho vaig fer,
Som-hi:
Ingredients:
2 pastes de full congelades ( mercadona)
Formatge de parma
Formatge emmental
Crema de llet
Espinacs
Preparació:
Primer de tot vaig treure les lamines de pasta de full i les vaig deixar descongelar.
Vaig posar els espinacs al micro en un bol tapat amb paper de film i els vaig deixar escórrer.
Vaig desfer el formatge en una paella i li vaig afegir la crema de llet, ho vaig barrejar amb els espinacs i cap a dins la pasta de full. Punxem la pasta perquè no puji i al forn a uns 180ª uns 25’.
Com podeu veure a les fotografies una cosa molt senzilla de fer.
diumenge, 15 de juny del 2008
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
14 comentaris:
Buenos dias!!
Sólo decir q a mi me encantó este plato, tengo la suerte de poder catar alguno de tus platos...jejejej. Gracias por acordarte y guardarme un trocito...
vaya pastel salado mas rico has preparado.
un saludo
que rico,ñam,ñam.Saluditos
Que rico!!! Normal que a tu rey le encantara a quien, no? menuda pinta y con lo que a mi me gustan las espinacas!!!!
Apa!! Molt bona idea!! Doncs m'acabes de solucionar el primer plat de demà!! Jo ho faré amb els ingredients que tinc per casa, en comptes d'espinacs posaré bledes, que aviat arriben les vacances i he de deixar la nevera i el congelador buits!!!
Que rico mujer!
se parece a una pascualina que hacia mi mama cuando yo era chica, justo hoy le contaba a Pilar del blog "cazuelicas"
linda semana:)
besos!
andrea
Gina, tu ho has dit , sencill però molt bo.
Saps que jo hi poso formatge de cabra amb els espinacs i estan molt bons?.
Petons
Gina... dues setmanes i ja tindré FORN!
:)
MUUUUUUAK,
La feliç! ;P
gina,
se m'havia passat aquesta pasta de full d'aspecte tan magnífic. els espinacs amb el formatge combinen molt bé, jo a vegades combino aquesta verdura amb formatge de cabra, com la dolorss, i amb formatge fresc també queria molt bé, com la ricotta que els italians van servir per farcir la pasta.
Què bo que deu estar! la pasta de full sempre fa "festa" oi? i amb el formatge... una manera excel·lent de combinar verdura i altres coses més calòriques.
¡Qué rico! Y parece sencillo de hacer. Estos platos que se hacen de una manera fácil, y que después resultan deliciosos son los mejores. Un besazo. Sonia
He vist la teva recepta gràcies al blog de la Myriam i t'haig de felicitar! M'encanta la pasta de full farcida, i amb els espinacs... són un primer plat fantàstic per un sopar amb amics (fins i tot els que no mengen verdura els agrada!)
Què puc menjar per alleugerir la ment????? Els espinacs m'agraden però........ necessito alguna cosa que em faci perdre l'oremus, i que no sigui xocolata.Un petonet
No me extraña que repitiera, tiene una pinta deliciosa. En el congelador tengo una caja de hojaldre, ya se como la voy rellenar.
Besosssss
Publica un comentari a l'entrada