dilluns, 7 de juliol del 2008

ARRÒS A LA CUBANA


Bé avui torno a publicar una recepta d’aquelles de tota la vida.
Arròs a la cubana, un arròs bullit amb tomàquet i ou ferrat.
Quan era petita m’agradava molt i a vegades la meva mare hi posava també un plàtan fregit.
Bé segurament cadascú a casa seva té la seva pròpia recepta, però aquí us presento la meva.

Ingredients:

Arròs
Tomàquets
Julivert
Ous

Preparació:

Primer de tot fem la salsa de tomàquet, amb els tomàquets triturats i amb una mica de julivert l’anem sofregint a poc a poc fins que estigui al nostre gust.
Per altra banda anem bullit l’arròs, un cop llest el colem i li passem una mica d’aigua per treure el midó
Ja quasi bé em acabat, nomes falta fregir el ous i muntar el plat.
Fem una muntanyeta d’arròs amb l’aro o amb una tassa afegim els ous i escampem la salsa de tomàquet.
Espero us hagi agradat,
Bon profit.

12 comentaris:

Cuinagenerosa ha dit...

gina, això és un pecat, aquests ous amb les vores cruixents... a veure si algun dia faig un extra i m'ho permeto.

gina ha dit...

jeje, et diré un secret no els he fet pas jo, sino la meva mare que ara m'ajuda una miqueta.
a mi no em queden tan cruixents quan els faig.

dolorss ha dit...

Gina, com et cuiden!!!! felicita a la cuinera.
un petó wpa!!

Recetas al instante ha dit...

que rico arroz.
Besos
olguis.

gina ha dit...

dolors: ho faré de part teva. una abraçada.

olguis: rico y rico, prueba veras que a tu niño le gusta.

bimbonocilla ha dit...

mmm.. i el plàtan fregit?!?
MUAK

gina ha dit...

bimbonocilla: a casa no ens agrada i menys en dani.

Mome ha dit...

Hola guapìsima, aquest plat es un dels meus menjars preferits, sempre estic disposada a fer-lo, però com diu el Manel, hi han coses que son prohibitives. Espero que estiguis molt be i que et cuidis molt petonets

Cristina ha dit...

Hola Gina!! Opino que los platos de toda la vida, son los más ricos!!! mmm....vaya pinta!!!

gina ha dit...

mome: els meus tb, pero ja se sap que d'ou ferrat un de tan en tan.

cristina: pues si, esto de toda la vida y riquissimo. este por eso lo hizo mi madreee, aqui he fallao.

gràcies per la visita

Sonia Martín Mateo ha dit...

Me encanta el arroz a la cubana. Es de esos platos que cuando tienes hambre te sientan de maravilla. Riquísimo. Ya me has dado una idea para la comida de mañana. Por cierto, gracias por tu comentario en mi blog. Yo tomaba jengibre para las nauseas cuando estaba embarazada, pero lo que sí sé es que las embarazadas no deben abusar de él. En cualquier caso, si quieres probarlo, y para estar seguros, esperate a tener a tus bebes, por si las moscas. Un beso grande. Sonia

gina ha dit...

sonia: gracias por el comentario, me esperare a tener al los bebes para provar-lo.