diumenge, 27 de juliol de 2008

PATATES FARCIDES D’ESTIU

Arriba l’estiu i ja no saps que menjar, sempre amanides de pasta , d’arròs, de patata, enciam………… varietat infinites.
Teníem clar que volíem menjar alguna cosa fresqueta i mentre rentava uns pebrots per escalivar al forn, vaig pensar que hi posaria unes patates per fer-les farcides.
Doncs amb una horeta mes o menys les vaig tenir cuites i les vaig deixar tota la nit reposant.
Bé us explico com ho vaig fer:
Al matí a primera hora ho vaig anar preparant perquè així al migdia estigués ben fresquet.
Som-hi:

Ingredients:

Patates cuites al forn o si voleu les podeu bullir
Gambetes pelades
Sucedani de cranc
Enciam
Pebrot vermell escalivat
Ou dur
Salsa rosa

Preparació:

Com ja he dit abans les patates les vaig fer al forn i les vaig deixar reposar tota la nit, al matí a primera hora les vaig tallar per la meitat i les vaig buidar. Les boles les vaig posar dins d’un bol.


A dins el bol amb les patates hi vaig barrejar, l’enciam, les gambetes prèviament bullides i fredes, el sucedani de cranc, el pebrot vermell, l’ou dur, tot tallat ben petit i per últim barrejar-ho amb la salsa rosa.


Després només ens cal farcir les patates i deixar-ho una estona a la nevera perquè estigui ben fresquetes.
Espero que us hagi agradat,
Bon profit.

12 comentaris:

manel ha dit...

gina, veig que ja fas una cuina plenament estiuenca. aquestes patates fan cara de ser molt bones.

SORGUI ha dit...

hola buenas que tal? respecto a los GNOCCHI animate son muy faciles de hacer,si tienes tiempo por que es lo que te lleva en hacerlos pero de dificultad ninguna un beso ya me contaras

Sonia Martín ha dit...

Esa ensalada fresquita me la como hasta sin la patata. ¡Qué rica! Tiene muy buena pinta Gina. Por cierto, Asier y Carla son dos nombres preciosos, seguro que igual de bonitos que los bebés que van a venir. Un beso grande. Sonia

bimbonocilla ha dit...

Fresquet, fresquet!!!
:)
ja s'oloren les vacaaaaances :)
això els hi cuinaré un dia per sorpresa als Yayos!
MUAK

LOLI ha dit...

gina me encanta tu blog no me entero de las recetas pero algunas si , tu traductor va cuando quiere , gracias por compartir un besote preciosaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gina ha dit...

manel, prova-les bonissimes. falta una mica més d'estil pero ja ho intentaré millorar.

sorgui: ya probaré a ver si me salen.

sonia ; las patatas ricas ricas jeje y los nombres pues que te voy a decir jeje. gracias guapa. felices vacaciones ok.

bimbo; ja veurà's que els hi agradarà, ben fresquet.

loli: si esto de los traducotres tiene sus cosas, bueno espero que con las fotos pues te sirva un poquito. gracias por la visita.

LOLA ha dit...

La idea es genial gina te la copio,pues como tu dices con la calor no sabe una que comer...un beso

maralco26 ha dit...

hola gina,yo tb hace mucho que no le escribo a nadie pero con esto de tener a las niñas en casa es un lio,todo el dia corriendo de un lado para otro¡¡¡
como va esa barriguita?espero que todo genial.un beso

gina ha dit...

lola: ya veras que sorprenden,tan fresquitas y con la salsita rosa pues siempre apetece mas.

maralco26: la barriguita bien ir creciendo que es lo que toca jeje, pero con mucho calor.

Cristina ha dit...

Ostras que invento i originalidad!! las tendremos q hacer...

Laia ha dit...

Ei, aquesta recepta te la copio. Quina bona pinta que tenen. WOW! Tu rai que tens temps......... Petonets.

VINCENT ha dit...

Hola,

Su blog ha captado nuestra atención por la calidad de sus recetas.

Agradeceríamos que lo registre en Ptitchef.com para poder indexarlo.

Ptitchef es un directorio que referencia los mejores sitios web de
cocina. Cientos de blogs ya se han inscrito y disfrutan de Ptitchef
para darse a conocer.

Para suscribirse a Ptitchef vaya a
http://es.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form o en
http://es.petitchef.com y haga clic en "Anade tu blog " en la barra la
parte superior.

Atentamente,

Vincent