dimecres, 26 de març de 2008

ESPINACS AMB BEIXAMEL

Avui una recepta d’aquelles de cada dia.
Aquesta recepta me la va explicar la meva amiga cristina i em va dir que al seu fill Àlex ( que per cert avui fa 4 anys) i al seu marit els hi agradava molt. Així que vaig pensar que a lo millor aquí a casa també ens agradaria, i si, la vaig encertar.
Voldria dir també que la cristina té un nou blog que a poc a poc anirà actualitzant.
Aquí us dono la adreça per si li voleu donar un cop d’ull.
HTTP://comolavidamisma-cristina.blogspot.com/

doncs som-hi amb la recepta.

Ingredients:




Preparació:

Primer de tot es bullen els espinacs i s’escorren bé que treguin tota l’aigua possible.
D’altra banda es fregeixen uns quants alls picats i si afegeix els espinacs.


Fem una beixamel amb la llet, farina i mantega i ho barregem amb els espinacs.
Formatge ratllat per sobre i a gratinar 2 minuts.


Més fàcil impossible. Una recepta ràpida i amb molts nutrients.
Bon profit.

15 comentaris:

Laia ha dit...

Hola Gina,

Quina bona pinta que fa tot això, ara només falta una mica de temps per posar-ho a la pràtica.

Un petonet,


Laia (Cervera)

gina ha dit...

jejej, ara si surt ehh.
gràcies espero que em pogue visitar a diari.
un petó.

Cristina ha dit...

Hola Gina i Laia,

Per la Gina, m´agradat q penjessis la meva recepta. M´ha fet molta il.lusió i tmb que t´enrecordessis de l´Àlex (que ja sé q t enrecordes caaaaaaaaaaaaada dia....) jeje.

I per la Laia, dir-te que a part de pinta está bonissim, i que de temps trigues gairebè com fer uns macarrons.

Ho aconsello a tothom, pq aixi es una forma de menjar verdura per a qui no els agrada. Aquesta recepta tmb es pot fer amb altres varietats. Com diu el meu marit q es "verdura camuflada" pq no li agrada i en camvi aixi disfruten ell i el nen que és com se les menjen Jejeje...

Belen ha dit...

hola gina,me gusta mucho esta receta,yo tambien la he preparado otras veces y esta muy buena.te dejo mi comentario aqui,porque no me dejaba abrir la pagina que viene en español,un saludo.

Pilar ha dit...

Gina, gracias por visitarme. No conocía tu blog pero a partir de ahora te visitaré a menudo. Tengo algún problema con el traductor, pero leyendote despacito, voy entendiendo algo.
Los nuggets me encantan ( bueno tu receta, claro). Voy a sorprender a mis hijos con ellos.

Un abrazo

OLGUIS ha dit...

hola gina gracias por visitarme y si la verdad que los brownies de ayer para un momento de apuro estan buenos.
Saludos
olguis.

izaskun ha dit...

Espinacas con bechamel! que ricas! hace mucho que no las como, porque no puedo, no por otra cosa porque me encantan! ¡Qué buenos recuerdos! Y con queso por encima para gratinar... mmmm...
Te seguiré de cerca Gina! Un placer!

Striper ha dit...

Acurada explicació de la recepte a mes els espinacs aixi estan bonisims.

gina ha dit...

gràcias a todos por vuestros coments.izaskun porque no puedes comerlos. he leido algo en tu blog peró.......
striper com has anat a parar a un blog de cuina? em sorprén el teu, pero hi aniré entrant per descubrir coses noves.gràcies

Ro ha dit...

Hola Gina, descobreixo el teu bloc ara i ja et tinc apuntada al meu llistat de blocs. He trobat algunes idees que potser les porto a terme, per exemple aquests espinacs amb beixamel, una bona idea per menjar verdura

SORGUI ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
SORGUI ha dit...

hola guapa que pinta tiene todo veo que se te da muy bien esto de la cocina .besitos

gina cocinitas ha dit...

Hola Gina,

jo també visitaré el teu blog, que la veritat és que és millor que el meu ;). Jo volia fer el que tu: posar tot el procés d'elaboració amb fotos...però no tinc temps!!!! I ara, coneixent el teu blog encara menys...

Ens anem visitant!

gina ha dit...

RO: ara et linko, el teu blog també m'agrada molt et visitaré sovint.
SORGUI: pinta tiene y lo mas importante bueno y fàcil de hacer. felicidades por el tuyo.
GINA COCINITAS: quina gràcia gina, és el teu nom real?? perquè el meu ho és a mitjes jeje.
jo malahauradament tinc molt de temps lliure i aquesta és una manera de tenir-me entretinguda, peró et diré més hi han receptes que no fa falta tenir gaire temps, d'acord.
el teu blog és tan xulo o més que el meu així que a cuinar. ens anirém veient.
salut a tots

Ramon Serra Miralda ha dit...

Molt bona aquesta!
En Miquel (8 anyets) també se n'ha fet fan :-)