dijous, 20 de març del 2008

LLOM A LA CERVESA AMB ARRÒS BASMATI

acabem de dinar i e pensat que ja puc penjar una nova recepta.
La vaig aprendre fa uns anys d’una noia d’Andalusia, és una recepta també molt fàcil de fer.
Som-hi:

Ingredients: ( dues persones)

2 o 3 cebes bastant grans
6 talls de llom
Una mica de farina.
1 cervesa ( mitjana)
1 got d’aigua
2 cubitos maggi
2 tasses de cafè, d’arròs basmati

Preparació:

Tallem les cebes a rodanxes, ni ha d’haver força, i la sofregim a poc a poc dins d’una cassola.



Per altra banda anem fregint els talls de llom una mica enfarinats. Perquè així quan ho afegim a la salsa de la ceba se’ns espessirà
Quan la ceba comenci a estar una mica tova i afegim la cervesa, un got d’aigua i dues pastilles de cubitos maggi i ho deixem reduir una mica.
Afegim els talls de llom a dins la salsa i esperem uns 5 minuts més i ja estarà.
Per un altre costat fem una mica d’arròs basmati per acompanyar.
Bé ja en tenim un altre, espero us hagi agradat.
Salut i bon profit.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

per fi podré fer el llom amb cervesa p q me las dit moltes vegades pero no men recordava dels ingredients

Laia ha dit...

Dissabte m'enduré el portàtil a la cuina, a veure si m'inspiro. Faré fotos!!!!!

Anònim ha dit...

Si q es fàcil aquest llom!! provarem tambè!!!

Anònim ha dit...

ei...! Després d'un cap de setmana d'immersió en la cuina asiàtica em va agradar molt la recepta.
Ara només em falta ser jo qui es posi "manos a la obra"... si em surt bé, ho cuinaré per vosaltres.

gina ha dit...

maduiexa, tot és fàcil de fer, només falta una mica de paciencia.
anonim tot el que ens serveixes a casa teva es exquisit, entenc que et falta una mica de temps.
petons a totes.

Granblau ha dit...

La veritat és que tinc molta gana, avui he mengat verdura i el teu plat està molt bo. Enhorabona. Quin serà el proper pas ? Obrir el teu propi restaurant ?

gina ha dit...

granblau, ja m'agradaria, pero de moment em conformo a cuinar pels de casa.
no et perdis els postres que et duré avui a casa teva, mmm.