Uf bunyols de bacallà com m’agraden, bé totes les receptes que tinguin a veure amb el bacallà ens agraden molt a casa.
La meva mare ha sigut tota la vida bacallanera i és clar, l’hem tingut sempre molt present.
Bé doncs us començo a explicar la recepta d’acord.
Aquesta la va fer la meva mare jo ho faig tot a mà.
Som-hi.
Ingredients:
Un ou
Una patata petita
Farina
Llet
Bacallà remullat
La meva mare ha sigut tota la vida bacallanera i és clar, l’hem tingut sempre molt present.
Bé doncs us començo a explicar la recepta d’acord.
Aquesta la va fer la meva mare jo ho faig tot a mà.
Som-hi.
Ingredients:
Un ou
Una patata petita
Farina
Llet
Bacallà remullat
All
Julivert
Preparació:
Primer de tot posem a bullir la patata i un cop estigui cuita hi afegim el bacallà. quan torni arrencar el bull ja es pot treure, val més que no el bulliu gaire el bacallà si no no us quedarà gaire gustós.
Julivert
Preparació:
Primer de tot posem a bullir la patata i un cop estigui cuita hi afegim el bacallà. quan torni arrencar el bull ja es pot treure, val més que no el bulliu gaire el bacallà si no no us quedarà gaire gustós.
Ho deixem refredar una mica.
En el 1,2,3 afegim un ou
En el 1,2,3 afegim un ou
La llet
L’all i julivert
L’all i julivert
La farina
I el bacallà xafat amb la patata bullida.
Un parell de polsades al 1,2,3 i ja tindrem la pasta feta, us ha de quedar una mica espessa per poder fregir bé.
I el bacallà xafat amb la patata bullida.
Un parell de polsades al 1,2,3 i ja tindrem la pasta feta, us ha de quedar una mica espessa per poder fregir bé.
En una paella amb oli ben calent els anem fregint a cullerades i quan estiguin torradets ja els podem treure.
La veritat és que van sortir boníssims.
Jo els acompanyaria amb una bona amanida.
De postres una fruita.
Espero us hagi agradat
Bon profit.
Jo els acompanyaria amb una bona amanida.
De postres una fruita.
Espero us hagi agradat
Bon profit.
18 comentaris:
Me encantan los buñuelos de bacalao,¡Qué ricos! Te copio la receta. Un abrazo. Sonia
és hora d'esmorzar... però ja me'ls menjaria ja!!!
És una recepta que no he fet mai, potser comença a ser hora, no? i m'agraden molt, però tinc mandra de fer-la.
Amb les teves explicacions segur que surten delicioses.
sonia pruebalos salen deliciosos.
marta: jo fins i tot a l'escola m'havia endut entrepà de bunyols jeje.
dolors: mandra, nomes fa falta que preparis el bacallà i prou la recepta son 10'. vinga anima't.
gracies a totes per visitar-me
A mi el bacalla amb totes les variants que te per cuinar tambe m'agrada molt, a mes sempre queda be el cuinis com sigui.
Pues tienes razón, tus buñuelos tienen una pinta fabulosa también, creo que la unica diferencia con los míos en cuanto a los ingredientes es que el líquido que yo empleo en la masa es cerveza en vez de la leche que tu pones.
Desde luego el aspecto es delicioso...no hay como hacer las cosas con cariño y buenos ingredientes, verdad?
Ostras Gina!! Acabo de llegar de trabajar y lo primero que he hecho es abrir tu blog a ver si habia algo nuevo....ejem, ejem....
Todavia no he comido, y no veas, se me hace la boca agua.
Además, parece fàcil de hacer y ya sabes tú que eso me gusta.
Pues nada, como he dicho, me voy a comer que ahora viendo estas fotos si q me ha entrado hambre de verdad y de la buena....
striper. doncs tens bon gust jeje.
inmaculada, la verdad es que si, si se hacen con cariño todo sale bueno.
cristina, recetita facil de las que te gustan a ti.
Gina muchas gracias eres muy amable.
Muchos Saludos
olguis
hola, gina!
a mi m'encanta el bacalla, però en faig molt menys que no m'aagradaria, quan tingui algun dubte ja sé a qui puc recórrer, perquè aquesta recepte dels bunyols està estupenda.
felicitats.
Gina que riiico!!! Me encantan !!! Aunque nunca hago... y no se porque con lo que me gustan... será que mi madre los hace para morirte de buenos y entonces pues.... ya sabes!!!
Que rico!
con una buena ensalada y un buen vinito!
gracias por preocuparte por el traductor, es que todavia no lo he hecho, pero este fin de semana voy a tratar de hacerlo!
un abrazo y buen fin de semana!!
andrea
Claro Gina!
el pan con tomate y anchoas es porque Eva es catalana!
un abrazo!
andrea
hola gina:
que rico plato has preparado,me encanta y combinado con una ensalada,buenisimo.
un saludo
Ahhhhh!!! quina bona pinta té el teu bloc. Gran descoberta jejejejeje, et poso al meu reader.
Salutacions
Helena
A ver si para el próximo domingo tampoco voy al "Filipino" a por el pollo e intento hacer estos buñuelos.....jejejje
mmmm, gina, quina pinta!!!
M'ho apunto i segur que la faré ben aviat!
Publica un comentari a l'entrada