dimarts, 6 de maig de 2008

PERQUÉ NO UNES BONES PATATES FREGIDES?


Doncs si, avui patates fregides, ja sé que no és gens complicat, pero he trobat una fotografia i he pensat, perqué no publicar-ho.
A casa ens agrada molt la patata, ja sigui fregida, al forn, bullida, al micro, de totes les maneres i formes posibles.
bé fregir patates no té cap secret.
pelem patates les tallem al gust i les fregim en abundant oli calent, en pic estiguin rosses les treiem les salem i a punt de ser menjades.
bé ja em direu de quina manera us agraden més les patates.
espero que us hagi agradat el post d'avui.
sento que no sigui una recepta gaire elaborada, però és que no tinc gaire temps.

bon profit

12 comentaris:

lauriteles ha dit...

A qui no li agraden?? A mi em farien mal!!!!!!!

aaah passat pel meu blog te deixat un regalet!!

Ro ha dit...

He sentit que hi ha gent que fa les patates fregides al forn, però no sé si quedaran igual de bones. Quan dius al micro et refereixes a això?

I sí, quina pinta que fa. En menjaria una ara mateix!

Cristina ha dit...

Hola Gina!!
Pues mira, resulta q esta noche es lo que voy a cenar junto una hamburguesa de esas q no caben los ingredientes (mayonesa, lechuga, tomate, cebolla pochada, pepinillo y el tranchete) no sé si me olvido de algo.
Tmb me gusta acompañarlas con un buen bistec!

helena ha dit...

Ahhhhh que bones..... que seria del món sense les patates fregides recient fetes aiiiiinnnnnnsssss. Haurien de prohibir el teu bloc jejejejejeje

gina ha dit...

lauriteles, gracies per el regalet m'ha fet molta ilusió.
patates fregides a mi tb em farien mal jee.

ro: jo fa poc vaig comprar un paquet de patates fregides congelades especial per fer el forn, no valien res, pq ja venen fregides i l'únic que has de fer es deixar-les torrar al forn. respecte les patates al micro les tallo per la meitat un tall al mitj i oli, sal i pebre i amb 5 minuts tinc unes patates al caliu.
gracies per visitar-me.

helena: sii la veritat es que sense patates la vida culinaria seria una altre cosa.

ayy si patatas con hamburguesa que bueno, la verdad es que yo las acompanyaria con todo, pero esas caloriassss.gracias por visitarme.

gina cocinitas ha dit...

mmmmm....m'encanten les patates fregides i acompanyar-les amb maionesa encara més!!!!
Aquesta foto m'ha recorda't que fa temps que no en menjo i m'he n'ha fet vemir ganes.

Marta ha dit...

Jiji!! t'han vingut dentetes dsp de les meves braves!?!? ;P
M'ho poses difícil... però suposo que fregides (com la foto)... encara que bullida amb carxofes, o al forn, o...

Sonia Martín ha dit...

Las patatas están buenísimas de cualquier forma, pero fritas son espectaculares. ¡Buen provecho! Un beso. Sonia

gina ha dit...

gina cocinitas: a mi tb m'agraden amb mayonesa, ketchup i mostassa jeje. visca les calories.

marta: si quan vaig veure les teves braves em vas fer venir ganes, com et vaig dir a vere si algun dia tinc temps i en faig unes que vaig apendre a la cuina de tv3.

sonia martin:
la verdad es que si la patata lo mejor que hay jeje. hecha de cualquier forma

LAIA ha dit...

Bon dia!
Son bonissimes les patates fregides. Recordo que de petita m'agradaven amb un ou ferrat. Ara no en menjo gaire sovint, pero amb maionesa i carn son espectaculars. Aquest recepta es del meu nivell.

Isa ha dit...

qué ricas patatas fritas!! la cocina de una casa normal, se compone la mayoria de las veces de recetas sencillas como las "papas fritas" como decimos por aqui, asi que no te preocupes!! tu blog está muy chulo!! un besote!!

Sara Maria ha dit...

A casa a l'oli li afegim un o dos alls pelats i aixafats... Que procurem retirar abans no siguin negres. Deixen un gustet boníssim a les patates.