No tenia res, nomes unes aletes de pollastre, així que potser que li diguem arròs de pollastre.
Be us començo explicant com el vaig fer.
Com ja sabeu les mides no les poso, cada u a casa seva cuina per diferents persones.
Som-hi :
Ingredients:
Arròs ( si pot ser bomba millor)
Pèsols
Ceba poca
All
Tomàquet natural triturat
Aletes de pollastre
Una mica de julivert
Pebrot vermell
Preparació:
Primer de tot amb una cassola fregim les aletes de pollastre, quan les tinguem cuites les retirem i afegim el pebrot tallat a tires, aixó també ho retirem quan estiguin una mica tous.
Començem fen el sofregit amb la ceba, els alls i una mica de julivert i quan ho tinguem ben ros afegim el tomàquet triturat.
Un cop tenim el sofregit fet afegim tots els ingredients perquè es barregin bé els sabors.
Tirem l’arròs, donem un parell de voltes I afegim l’aigua , el doble que d’arròs I una mica més i també el suc de mitja llimona, així evitarem que l’arròs s’enganxi . Passats uns 15-18’ ja estarà ben fet. Només queda emplatar i a taula.
De postres una peça de fruita
Espero que us hagi agradat.
Bon profit
Espero que us hagi agradat.
Bon profit
11 comentaris:
Hola Gina!!
Esta vez soy la primera en dejarte un comentario!!! jeje .
Este arroz es super mega fácil de hacer, y gusta a todos.
Lo q no sabía era lo del limón pa que no se enganche..... un truqui nuevo (además de darle un gustazo al arróz...)
hola gina:
seguro que tu invitada se fue muy contenta con el arroz tan rico que le preparaste.
un saludo
Jo també el faig aixi pero sense pesols.
Petons
Mmmmm madre mia que piiinta!! Este arroz está pidiendome a gritos que lo coma!!!! uuyyss....!!!
cristina: lo del limon me lo dijo mi madre, la verdad es que con las cazuelas que tenemos hoy en dia no hace falta pero el gusto que da es impresionante.
belen: a mi sobrina es imposible engañarla con la comida, ten por seguro que si no le gusta no se lo comerá, yo tengo suerte que todo lo que hago ya le gusta.
regi: aixó dels pesols va ser una improvització amb la meva neboda, ja que tenia tanta gana que li vaig dir de tirar-ne i va dir que si, pero quasi bé mai en tirem.
laurtieles: no tienes nada a envidiar ehh, con la paellas que teneis por ahi jeje. todo hay que decir que quedo muy bueno.
gracias a todas por visitarme.
gina,
els arrossos són la meva debilitat, avui mateix n'he fet, però aquest té una pinta estupenda, segur que està molt bo, però encara milloraria si en lloc d'aigua hi posessis brou.
fins aviat!
manel, tens rao amb aixó del brou, pero no n'acostumo a tenir-ne de congelat i ja saps que a casa aquest dinars sempre són improvitzats.
Jajaja.... si, nos pegamos buena paellas pero nunca he probado el rissoto!!
Que buena comida para irse despidiendose del frio!
tiene una pintita!
un abrazo y lindo domingo!
andrea
Ei, em semblava que l'arròs volia fugir del plat! Però resulta que el que jo em pensava que eren les estovalles són la vora del mateix plat. Què bo!
Em presento: sóc l'Anna de la Taula d'en Bernat i, encara que no és el primer cop que et visito, avui he dedicat més estona a tafanejar entre les teves receptes.
Genials!
Provarem l'arròs. I, seguint el consell del Manel, hi posarem brou de pollastre (jo sempre tinc briks de Gallina Blanca per a aquestes ocasions i dóna prou bon resultat).
Fins aviat!
Publica un comentari a l'entrada