dissabte, 24 de maig del 2008

PIZZETES

Els divendres en Dani i jo sempre sopem pizza, és un dia en el qual ja podem estar relaxats i poder xerrar una mica de tot el que ha passat durant la setmana, no vol dir que els altres dies no xerrem, però sempre anem amb més pressa.
A casa meva aixó de menjar pizza els divendres per sopar és tot un ritual, el que passa que tot aixó se’ns acaba, i no direm que no estem contents, tot el contrari no sabeu com estem de feliços. en Dani i jo, serem PARES, si si, ho heu sentit bé serem pares de bessons. Ufff aixó és el millor que es pot cuinar jeje.
Bé a la tira que hi ha al costat dret del bloc podreu anar seguint l’embaràs.
Pero jo estic aquí per parlar de cuina no?? Doncs som-hi.
Divendres passat tenia pa de cereals i pa de motlle i no tenia gaires ganes de fer la massa de la pizza , doncs vaig fer mini barretes i amb el pa de motlle igual.
Els ingredients els hi podeu posar els que vulgueu, aixó al gust del consumidor.

Ingredients:

Pa de cereals o una baguette normal
Pa de motlle
Tomàquet fregit de pot
Orenga
Formatge enemental a talls
Pernil dolç
Ceba tendra
Tonyina

Preparació:

De veritat voleu que us ho expliqui?? Jo crec que no fa falta aquí algunes fotografies.

I vosaltres com cel.lebreu el final de setmana??







Bon profit.

29 comentaris:

Cristina ha dit...

Me gusta la cena de los viernes. En casa también hacemos pizza y nos relajamos más...
Aún no he comido y me está entrando hambre con tus pizzitas de fondo...ummmhhhh

Almudena ha dit...

Gina,vaya merendola que os habeis metido pal cuerpo.Me encantan los huevos en los cochecitos jaja está super original.
Besos

Unknown ha dit...

Vaya pizzitas,entra hambre solo verlas :) enhorabuena por la noticia,me alegro mucho por ustedes,asi que muchas felicidades :)

gina ha dit...

cristina prueba un dia asi a ver si al niño le gustan.

almudena: las pizzas de los viernes te aseguro que no hay tanta cantidad pero esto se me fue la mano, y te digo que volaron todos jaja.

maribel: jeje, tan ricas ehh, gracias por la felicitacion.

gracias a las tres por la visita

A.F.Torreiro ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anxiños ha dit...

Enhorabuena!! no te preocupes porq segura que a los gemelos(cuando tengan dientes)les encantarán las pizzas, a quién no? Gracias por visitarme. Los pitas integrales puedes encontrarlos en Carrefour y en Eroski. BS

gina ha dit...

anxiños: muchas gràcias. espero que les guste todo lo que les haga su mama jeje. iré a carrefour a ver si encuentro las pitas.

Anònim ha dit...

Quina pinta les pizzetes!!!! Fa temps que segueixo el bloc, és genial!

L'enhorabona per la bessonada!! Ara viu al cent per cent l'embaràs, cada patadeta, cada moviment,... perquè de veritat que el temps passa volant!!!!
Petonets!!!

gina ha dit...

gracies myriam. jo tb segueixo el teu bloc, sobretot em va cridar molt l'atenció el nom jeje.

Cuinagenerosa ha dit...

gina, felicitats per partida doble. renoi, això sí que és una notícia, no cal dir que espero que l'embaràs et vagi el màxim de bé perquè puguis anar cuinant per nosaltres i seguir fent les visites a què ens tens acostumats, perquè sinó et trobaríem a faltar.
ja et pots preparar perquè amb els bessons te'n faràs un tip de cuinar, tant quan siguin petits com quan creixin, que no vegis com endrapen els adolescents (si vols ja t'ho explicaré més endavant).
en fi, que sigueu molt feliços i gaudiu al màxim de la nova situació.

Shitaki ha dit...

Vaya Gina que alegria !

Eso si que es cocinar! Gemelos !!!Enhorabuena , es una autentica pasada! Me ha hecho mucha ilusion conocer vuestra noticia.Todavia tengo recientes mis embarazos y me traeis tan buenos reuerdos....,tengo dos hijos uno de tres años y uno de 18 meses.

A disfrutar de lo que os queda en paz y tranquilidad! Pero son la alegria mas grande de este mundo.

Besos y enhorabuena!

gina ha dit...

manel, moltes gracies, estem super feliços, de moment em trobo bé, pero clar sempre és un embaràs de alt risc, pero faig vida totalment normal, pq de moment tot va bé.
aixó de cuinar per quatre ja m'anirà bé pq jo les mides no les se anar gaire bé i ha vegades tinc menjar a la nevera per 4 persones jeje.

shitaki: muchas gracias, estamos super contentos. ahora es cuando empiezo a disfrutar un poco, ya se sabe que el miedo de las primerizas y encima gemelos pues... jejej pero tengo muchas gans de verles la cara.

LOLA ha dit...

Que alegria!Me alegro de todo corazon un bebe en casa es una alegria dos imagino que doble alegria (pasado el susto de la noticia)ja ja ja.Aqui me tienes para lo que sea...

Recetas al instante ha dit...

muchas felicidades y por partida doble.
Saludos y que tengas una excelente semana
olguis.

gina ha dit...

lola y olguis: muchas felicidades no sabeis lo contentos que estamos.

gina ha dit...

Moltes felicitats!!! ara si que et tocarà cuinar de valent ;-)

Cuida't molt, que és molt important!

gina ha dit...

gina cocinitas- moltes gràcies guapa, intentarem estar el maxim de bé.

Elena ha dit...

Gina,vaya notición,me alegro muchisimo por vosotros,cuidate y que te mimen,que es un estado precioso.
un petonet

Atalanta ha dit...

SUPER ENHORABONA MAQUÍSSIMA!! I dos de cop...quina punteria que es gasta el teu xicot jejejeje..un petonàs molt gran..jo també faig pizzetes d'aquestes a vegades amb pa xapata o de baguette..però mai havia pensat en el de motlle..jeje..bona idea!! Per cert..la ceba la poses tal qual? Mai n'hi he posat...es fa del tot al forn??

gina ha dit...

elena moltes gràcies.

cydo: moltes gràcies. la ceba la poso de tendra i la tallo a rodanxes i tal qual, al forn ja es fa.
gracies per visitar-me

Belen-Entre platos ha dit...

madre mia gina como te quedaron,buenisimas.
un saludo

Sonia Martín Mateo ha dit...

¡Me encantan las pizzas! ¡Te han quedado buenísimas! ¿Qué tal esos bebitos? Sin querer ser plasta, te voy a dar 3 consejos que me dieron a mí cuando iba a tener mi primer hijo (si no son los primeros supongo que ya conocerás los consejitos). Al grano, los 3 consejos son estos. El primero: paciencia. El segundo: paciencia. Y el tercero: Paciencia. Un besazo. Sonia

gina ha dit...

belen, gracias por tu visita.

sonia martina: jejej son los primeros, pero ya conozco esta cancion de los consejos, ufff cuesta un poco tener paciencia ehh y estar tranquilaaa, pero bueno lo llevo con mucha alegria. espero oir mas consejitos ok.
gracias por la visita

dolorss ha dit...

A casa el dia de la pizza es el diumenge.

Ja fet el comentari de cuina, ara un comentari de felicitats, enhorabona per el teu estat, disfruta'l i viu'lo, és fantàstic.
Una abraçada per a tu i en Dani!!!!!!

gina ha dit...

dolors; moltes gràcies wapa.

Recetas al instante ha dit...

hola gina y gracias por tu comentario.
La verdad como tu dices es pasarlo bien cuando vienen amigos o familiares a casa.

Los crotones son pan tostado que se le pone a las ensaladas y tienen forma de cubitos.
Saludos y que tengas una excelente semana
olguis.

Lauriteles ha dit...

Ay mare Gina!!! Que contents estareu!!!!! M´alegre moltisim es una molt bona notiçia y per partida doble!!!!! Uuf quina bomba!!!! Feliçitats de nou!!!!

gina ha dit...

olguis: gracias, ahora ya se lo que son los crotones.

lauriteles: nenaaa estem molt contents ara a poc a poc i bona lletra. gracies.

Laia ha dit...

Ui, pizzetes. Que passa a la teva cuina????? La canvio per la meva, amb la cuinera inclosa. Un petonàs i el que cada dia et dic: A gaudir de l'embaràs, que ho portes molt bé.Em fa molta ilu ser tieta postissa per partida doble. Muaccckkkkk.