Ostres com ens agrada la lasanya a casa, però a vegades porta tanta feina que no en faig gaire bé mai.
Normalment no la faig mai igual , intento canviar d’ingredients o afegir-hi alguns de nous.
En aquest cas hi vaig afegir albergínies que ho vaig treure del bloc del COCINERO FIEL.
Tot he de dir que mentres estic preparant aquest post, la lasanya és al forn gratinan-se a punt de ser menjada, però que encara no l’he provat.
Bé us explico com l’he fet
Som-hi
Ingredients:
Plaques de lasanya pre-cuites
Una ceba
2 alls
1 pebrot verd
1 pot de tomàquet triturat
Carn picada ( barrejada vedella I porc)
Albergínia
Llet
Farina
Mantega
Preparació:
Primer de tot sofregim la carn picada, la retirem i a la mateixa paella afegim el sofregit fet amb el pebrot verd, la ceba i els alls a foc lent i afegim una mica de tomàquet triturat.
Per altre banda em posat sal a les albergínies perquè treguin tota l’aigua, les deixem una estona en vertical.
Tot seguit les rentem bé i les sequem amb un drap ben net.
Quan ja tinguem el sofregit fet i les albergínies ben seques, comencem a posar les plaques de lasanya en aigua calenta i anem fen la beixamel.
Per fer la beixamel jo sempre tirava tots els ingredients, o sigui, la farina, la llet i la mantega tot junt dins una cassola, però l’altre dia a la televisió vaig veure com “l’Arguiñana” si si, arguiñana o sigui la Eva arguiñano primer posava la mantega amb una mica d’oli ho desfeia i afegia la farina i no parava de remenar fins que la farina estigués cuita, i tot just la llet a poc a poc, fins que tu tens la mida exacta que vols de beixamel i l’espessor desitjada, he de dir que a mi em va quedar una mica espessa, però bé un altre dia sortirà millor.
Bé doncs ara només falta fregir una mica l’albergínia i muntar la lasanya.
Us deixo unes fotografies per que ho veieu, aquí cadascú pot muntar el plat com vulgui.
dimecres, 4 de juny del 2008
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
14 comentaris:
ñan ñam que rica te ha salido queda algo para mandarme...besitos desde el sur
lola: hola, me parece que llegas tarde jeje, estava buena, pero he de decir que a mi la berenjena no me gusto demasiado. besitos desde el norte de catalunya.
la lasanya t´ha quedat estupenda amb les albergínies, la veritat es que es veu fabulosa. felicitats
Hola Gina,a mi la berenjena tampoco me va mucho.Con el calabacin experimento más,la verdad.
Desde luego la lasaña siempre es deliciosa.
Besos.
Este es uno de mis platos preferidos, la hago bastante, mmmmm... idea para hacer el viernes! gracias
gina, a casa també ens agrada molt la lassanya, i aquesta deu estar boníssima, però els meus fills segur que trobarien que hi sobre l'albergínia. a mí m'encanta!
mome: era bona, pero he de dir que a mi l'alberginia no em va d'acabar de fer el pes, al meu home li va agradar molt.
almudena; ya habia pensado de la proxima vez hacerla con calabacin, a ver que tal.
cristina: tu lasanya de verduras mucho mas sanaaa ehh.
manel: com ja he comentat a mi l'alberginia tampoc em va acabar de fer el pes, en canvi en el meu home li va agradar molt.
gràcies a tots per la visita.
mmm.. és un dels meus plats preferits!
Provaré amb albergínies!
Gina.. has rebut els mails amb les fotos??
Petons!
A casa no en faig massa sovint, els agrada més els canelons (ve a ser el mateix) i també la faig com em sembla i amb innovacions: alberginia, xampinyons, espinacs, ... aquesta teva fa un goix que enamora!!!
marta: gràcies per la visita, ja he rebut mail i ja te contestat. petonets.
dolors: l'important es innovar ehh.veus amb canelons aixi no ho he fet mai, els canalons sempre faig els tipics de sant esteve, que tardo dos dies a elaborar-los.
gràcies per la visita.
hola gina;
en casa tambien nos encanta la lasaña,yo creo que nos da igual de lo que sea,nos gusta mucho.
la tuya se ve fantastica,un saludo
belen: muchas gracias. por cierto ayer hice los suspiros de amante y nos encanto, un beso.
mmmm....m'agrada la idea de les alberginies, ho probaré!!!
gina cocinitas:hola noia, a mi la veritat es que no em van agradar gaire amb alberginia, en canvi al Dani si. aixó va a gustos.
gràcies per la visita
Publica un comentari a l'entrada