divendres, 13 de juny del 2008

SOPAR CRISTINA GINA 10/06/2008

Avui no us explicaré cap recepta, us deixo unes fotos del sopar que vem fer la Cristina i jo després de no sé quant de temps, sempre per una cosa o l’altre anem aplaçant els sopars.
Vem aprofitar d’anar-hi el dimarts perquè ella tenia vacances, així vem poder estar una estona juntes. Aixó no vol dir que no tinguem contacte, ens veiem dia si dia no, i parlem diàriament per telèfon, però aquí ens vem poder relaxar una mica més.
Sempre es bó sortir a compartir taula amb una bona amiga.
Volíem anar a un bar que hi ha a prop de casa que es diu l’Avenida, si pot menjar de tot, pica pica, plats combinats i carta, però quina va ser la nostra sort que un dia que quedem i estar tancat.
Ens vem decidir per el NIT I DIA un restaurant que hi ha al passeig de Roses, la veritat és que només érem dues taules però va estar bé.
Aixó siii, el mes que ve no em deixo d’anar a l’avenidaaa.
Bé doncs us ensenyo unes fotos del que vem menjar.
La fotografia de la portada, la fet el propietari d’aquest restaurant, li agrada molt pintar, i si algú va venir a Roses per carnaval, el cartell també el va fer ell.
La fotografia del entrant no us la posaré, ja que falta la meitat del plat quan se’ns va ocórrer que podíem fer fotos per penjar-les al bloc.
Però hi havia, llagostí rebossat amb tempura, dues gambes, un xistorra embolicada amb pasta de full sobre una capa de salsa i musclos amb muselina d’all.
Bé ara si us deixo les fotos perquè us entri una mica de gana.
Espero us agradi.








8 comentaris:

Cristina ha dit...

Hola Gina!!
Esta cena ya estubo bién, pero como tu cices, tenemos pendiente la de la Avenida que esa si q es...uffff!!! Pero bueno, lo importante de esta cena es q nos lo pasemos muy bién, verdad?

LOLA ha dit...

Nunca hay que perderse esos ratitos de compañia y si encima comeis esoooo!

bimbonocilla ha dit...

Oish! però quina presentació més fashion!!
Peixet, eh?!?!
Bon cap de setmana!

gina ha dit...

cristina: sisi lo importante tampoco es la cena si no la compañia ejem ejem, jaja. la proxima a la avenida.

lola: pues si la compañia es primordial.

bimbonocilla: sii la presentació va estar bé, pero ja et dic que si algun dia vens a Roses i vols menjar bé a l'avenida.

gràcies a les tres i bon cap de setmana.

Cuinagenerosa ha dit...

gina, això es fa, que els que vivim a l'interior no podem anar a dinar cada dia al passeig de roses.
un dinar així amb una amiga d'anys segur que s'us va posar superbé.

Anònim ha dit...

hola wapa! som la carla i la vero, com cada dissabte treballant. hem decidit, veient el teu blog, que el proxim sopar sera a casa teva,jeje. et deixem escollir el menu pero recorda que la carla es rara, jeje!! molts petons!

Lauriteles ha dit...

Mare meu Gina veig que es vau posar les botes, eh?

Sembla tot molt bo y de segur eu vau pasar molt be!!!

Laia ha dit...

WOW!!!! Quina pinta més bona. Els sopars amb les amigues son del millor per a disfrutar, relaxar-se i carregar piles. Disfruta'ls.