Bé us començo a explicar.
Som-hi
Ingredients:
8 quesitos ( el caserio)
2 ous
50g de sucre
I sucre llustre
6 Vol-au-vent
Preparació:
Primer de tot em de passar per el super i comprar el vol-au-vent que son unes pastes de full preparades per farcir .
Batem els quesitos amb els ous i el sucre i farcim les pastes, uns 15’ al forn perquè qualli bé i ja els tenim llestos, adornem amb el sucre llustre i a menjar.
Ja heu vist més fàcil impossible.
Espero us hagi agradat,
Bon profit.
Bon profit.
15 comentaris:
Oish... quina gana! Gina, creus que es poden esmorzar?!?!
(encara q haig de dir q no tinc clar si el quesito amb sucre...)
bimbonocilla: jo també em vaig quedar parada quan vaig sentir el quesito amb el sucre, pero t'he de dir que no té gens de gust a quesito, és com una crema, molt suau, de veritat crec que es un bon postre per fer.
has sigut ràpida ehh!!!
gràcies per la teva visita
Vindria a ser com una mena de pastís de formatge oi? quina bona pinta!
hola gina;
veo que estos suspiros estan triunfando,la verdad es que estan muy ricos.
por cierto cuando puedas pasate por mi blog a por una cosa.
un saludo
ro. quan els acabes de fer, la veritat es que et sorpren molt el gust, que no té res a veure amb formatge.
belen: la verdad es que me parecieron buenisimos.
gracias por el premio me ha hecho mucha ilusión. ya lo tengo colgado a la derecha del bloc.
gràcies per la visita
hola Gina yo copie de Belen y como le dije a ella un 10
lola: hemos escrito al mismo tiempo jeje, pues si la verdad es que bunenos buenos
hola wapa! som la carla i la vero que estem aqui treballant. t'enviem un peto molt fort i et felicitem pel teu blog.
Me encantan mujer!
tengo una amiga que los cocina con frutos de mar y una salsa blanca, una delicia: un dia le voy a pedir la receta!
te mando un abrazo y lindo fin de semana en esa region tan linda!
andrea
Me han encantado, estos suspiros, tienen una pinta estupenda y lo rápidos que se hacen.
Besossss
¡Qué sencilla la receta y que buenos deben estar! ¿Y sabes lo que me ha gustado mucho? El nombre tan bonito que tienen. Un besazo. Sonia
Gina,la verdad es que más fácil imposible,y además los quesitos en los postres quedan fenomenal,yo los gasto light y dan mucho sabor.
Besos
carla i vero: no sabeu la il.lusió que m'ha fet veure el missatge el blog.
andrea y pierre: bienvienidos otra vez, hacia dias que no os veia.
la receta quedo muy buena y tal y como la explicas tu seguro que también. un beso.
tatiana: pruebalos que estan, bueno estavan estupendos.
sonia martin: la verdad que bueno y facil de hacer y el nombre, pues tambien me guste mucho y lo copie del cristina.
almudena: si si riquissimo, y con los lights pues igual de bueno.
gracias a todas por la visita.
Quin postre mes bo booo!!! m´agraden els pastisos que son de moset!!
caram, ja he vist que has fet els suspirs, jo que participo en el foro de mr. la veritat es que hi una bogeria per ells, i al final els auré de fer, per que m´has acabat de convencer. Petons.
Publica un comentari a l'entrada