dijous, 17 de juliol de 2008

EMPANADES FARCIDES DE CARN

Vaig comprar per fer les típiques empanades de tonyina, però volia provar alguna cosa nova, així que vaig entrar a la cuina, vaig mirar, vaig regirar la nevera i per fi vaig trobar la solució.
Ens van agradar molt i no dubto en fer-les alguna vegada que tingui convidats.
Bé us explico com ho vaig fer
Som-hi:

Ingredients:

Carn picada barrejada ( porc i vedella)
Comí
Suc de llimona
Tomàquets
Ceba
Massa “ d’empanadilles la Cocinera”
Formatge emmental

Preparació:

Primer de tot piquem la ceba ben fineta i la posem a sofregir en un paella foc molt lent.

D’altra banda adobem la carn picada amb el suc de llimona i el comí i la reservem una estona que agafi tot el gust.
Pelem i tallem els tomàquets a daus, quan la ceba estigui rosseta, l’afegim a la paella i deixem coure uns 45’ a foc ben lent.


Quan veiem que la carn ja agafat tot l’aroma ja la podem començar a fregir, quan estigui la passem per el colador per treure tot el suc, ho afegim a la salsa de tomàquet, un parell de voltes i deixem refredar una mica abans d’omplir les empanades.

En aquest cas vaig fer les empanades senceres i no amb mitges llunes, perquè hi havia molt farcit.Quan tinguem la carn una mica freda, anem omplint les rodones i posant un tros de formatge a sobre.


Les tapem i les lliguem bé i ja les podem posar al forn a uns 170ª uns 20’.


Bé doncs aixó ja està, nosaltres les varem acompanyar d’una amanida ( enciam, cogombre i ceba).

Espero us hagi agradat,
Bon profit.

10 comentaris:

Cristina ha dit...

Vaya ideas q tienes!! no sabia que vendieran la masa de las empanadillas. Ya me dirás de donde son... A mi me encantan las de atún, pero a los hombres de casa como que no. Y hacerlas de carne es muy buena idea!!!

lauriteles ha dit...

Exquisitas!!!!!! Menuda pinta!!!!!!

gina ha dit...

cristina: no sabias lo de la masa de empanadillas? hombre de toda la vida!!!!! jeje. de atún són buenisimas pero queria provar con algo nuevo y estas estavan buenas, buenas, diselo al rey de mi casa.

lauriteles: si, si noia, estaven de muerte i no costen gens de fer. vaig tenir una mica de problem al tancar-les pero res més.
gràcies per les visties

Silvia Zambu ha dit...

Eis "companya de fatigues"!!
Hem acabat la toma. Quines ganes tinc de que els petits puguin menjar ja d'aquestes coses, així segur que m'animo a provar els teus invents!
Res, que pa'lante i que estem en contacte. Jo t'aniré llegint i qualsevol dia m'animo, que estic segura que si m'hi poso seria boníssima cuinera (ejem... jejeje) però em falta un "empujoncito", i ara mateix diguem que temps no me'n sobra!! jeje
Petons.
Silvia.

Delicias ha dit...

Quines empanades més bones! Li faríem un mos ara mateix, sempre que ho permetis. Mare meva quina gana!!
Una abraçada!!!

CARLA Y VERO ha dit...

hola wapa!!
aquesta semana sopar, eh? que prefereixes, la bola, o el karma ( que tambe fan pizzes)? esperem que estiguis molt be. nosaltres com cada dissabte treballant una miqueta. molts petonets, carla i vero. pd: AVUI DE MOMENT ESTEM SOLES!!!

Almudena ha dit...

Gina,el otro día hice empanadillas rellenas de atún al horno y me quedaron ganas de experimentar,asi que te copietearé la receta.Muchas gracias.

Anònim ha dit...

eooooooooooooooo!!!

Ja sé que ara no et farà gràcia, pel pròxim estaré més atenta i preparada !!! jjajjaaj

Apa, Gina continúa així, hem fas caure la baba cada cop que entro i vaig el que has preparat!

Gemma (And)

LOLA ha dit...

Mira por donde tengo en la nevera una bolsita de empanadilas,me has dado la receta para la cena de hoy te contare,un beso

gina ha dit...

silvia: ja veuràs que quan hagis de cuinar per tants, ja t'animaràs.

delicias: mmmm, doncs ja no ni ha ni una jeje. un altre dia les faig i n'agafeu una ok.

carla y vero: anem a sopar un vulgueu vosaltres, ja sabeu que a mi lo que m'interessa és veureu's ok. un petó ( bé dos, un per cada una jeje)

almudena; prueba, que estavan riquissimas.

anonim ( gemma) doncs il.lusió, molta si, si, per lo menys veig que vas entrant jeje.

lola: las has echo ya?? seguro que estavan ricas ehh.