dimecres, 16 de juliol del 2008

TRUITA AMB LES SOBRES DEL DINAR

Bé quan fem verdura per dinar, normalment sempre me’n sobra perquè jo i les mides no ens avenim gaire, normalment la deixo per sopar però la sofregeixo amb una mica d’all i pernil o cansalada.
Aquesta vegada vaig fer una truita i us asseguro que ens va agradar molt.
Be us explico,
Som-hi

Al migdia havia fet col amb patata i pastanaga i a la nit la vaig sofregir amb l’all i pernil dolç ( pernil salat no en puc menjar per la toxoplasmosi)


vaig batre quatre ous amb una mica de llet perquè quedi mes esponjosa i a foc ben lent vaig anar fen la truita.
Un parell de llesques de pa amb tomàquet i ja tenim un excel·lent sopar.
Bé espero us hagi agradat,
Bon profit.

6 comentaris:

bimbonocilla ha dit...

Te molt bona pinta!
I tant.. s'ha d'intentar no llençar res!
Petons guapa!

Cristina ha dit...

Muy buena idea, Chica!!!!! la pondré en práctica.

Anònim ha dit...

No es nada de la comida jeje solo para saber como te fue con la amniocentesis

LOLA ha dit...

¡que buena idea!a mi que me da una pna tirar sobras...

Sonia Martín Mateo ha dit...

Gina!!! ¿Qué tal esos gemelos? Supongo que te empezarán a pesar ya en la tripa. Muy buena idea, y sobre todo una pinta fenomenal la de esa pizza. Mañana quiero hacer una yo también así que la haré integral como tú. Un besote. Sonia

gina ha dit...

bimbonocilla: doncs la truita ens va sorprendre als dos, estava bonissima. clar que amb l'allet i el pernil tot canvia.

cristina: tu que eres de verdura pues ya sabes, buena idea para cenar y como no, rapida.

lola: estava riquisima, vale la pena aprovechar todo.

sonia: haz la pizza veras que rica, la harina integral buenisima.
los gemelos ahi están creciendo jeje. gracias guapa