divendres, 4 de juliol del 2008

GASPATXO

Algú sap quantes maneres hi ha de fer gaspatxo??
Aquí a Catalunya no és gaire conegut, però a la resta d’Espanya cadascú el fa d’una manera diferent.
A mi personalment m’agrada molt i fins fa poc més d’un any em conformava en beure’n un de la casa ferrer.




Però al final vaig descobrir que la meva amiga cristina en feia i el seu m’agradava molt, així que cada d’any li demano la recepta i en faig, només per mi perquè en Dani no li agrada.

Bé us explico com el faig,

Som-hi:

Ingredients: ( no poso les mides, cadascú al gust)

Tomàquets madurs
Cogombre
Ceba
All
Pebrot vermell
Sal
Vinagre
Aigua

Preparació:

Pelem les verdures i les triturem i afegim l’aigua, el vinagre al gust i la sal.
I cap a la nevera un parell d’hores abans de poder beure’l.
Jo a vegades per sopar un bol de gaspatxo i uns dauets de cogombre i ja he sopat, es clar que ara amb l’embaràs doncs he de menjar un segon plat.
Espero que us hagi agradat,
Bon profit.

6 comentaris:

LOLA ha dit...

que rico GINA! en verano lo suelo hacer mucho es tan refrescante...

dolorss ha dit...

Una cosa tan sencilla i tan deliciosa!!!!!
petons

Anònim ha dit...

Hola Gina!!! Supongo que con tu blog no perderás la receta del gazpacho!! jejeje... pero ya sabes q no me importa dártela año tras año... Cuidate chula!

Anònim ha dit...

hola wapa!
ahir no vam poder deixarte cap missatge a la feina aixi que t'escric avui desde casa meva. t'envio molts petonets i ves pensant on anem a sopar que de l'altra setmana no passa!!! chao!

Sonia Martín Mateo ha dit...

¡Qué delicia de gazpacho! Da gusto pasar por aquí y llevarse un poquito. Un beso. Sonia

Elena ha dit...

Hola Gina,de buena gana ,me bebia un vasito ahora bien fresquito.
Te he puesto la foto del paquete de pan de gamba,en mi blog,para que lo veas.
Un petonet.