Bé aquest “ tatín” no és més que pasta de full amb mango que vaig veure com la Eva Arguiñano feia en el programa de “HOY COCINAS TU”.
Em va fer gràcia i que com que era molt fàcil doncs vaig decidir provar.
Bé us explico
Som-hi
Ingredients:
Un paquet de pasta de full ( jo en aquest cas, la buitoni)
2 mangos
Sucre
Preparació:
Primer de tot rentem bé els mangos i els pelem. Els tallem a mitges llunes o com us surtin, ja que jo no sóc una experta en aixó i em va quedar un de cada mida.
El reservem i preparem el motlle, millor si és de silicona o vidre.
Calentem un paella i quan estigui força calenta i afegim el sucre i el fem caramel, ja veureu que no tarda res i quan estigui de seguida a sota el motllo l’escampeu, aixó s’ha de fer de pressa perquè si no el sucre es queda enganxat i ja no es mou fins que el posem al forn.
Després repartim els trossos de mango amb una mica de gràcia ( cosa que jo no tinc gaire, o més ben dit paciència) i tot seguit la pasta de full a sobre, no la punxarem si no sortirien tots els líquids del mango i el sucre.
I cap al forn uns 25’ jo sempre amb el ventilador a uns 180ª.
I cap al forn uns 25’ jo sempre amb el ventilador a uns 180ª.
Passat aquest temps s’ha de treure del motlle a l’instant perquè si el sucre es refreda no el podrem tombar. Un cop el tinguem del dret veure’m si la pasta de full és cuita per dins. Jo li vaig donar un cop de gratinador perquè es notés mes el sucre.
He de dir que estava boníssima, acida com a mi m’agrada.
Bé espero us hagi agradat,
Bon profit.
He de dir que estava boníssima, acida com a mi m’agrada.
Bé espero us hagi agradat,
Bon profit.
15 comentaris:
Doncs m'apunto la idea perquè les Tatin m'encanten. Havia vist amb poma, amb pera (encara no l'he fet però l'he tastat i és molt bona) i amb mango l'havia vist però encara no l'he fet. A la carpeta de pendents!
ro: fes-la veura's com et sorpren el gust del mango. gràcies per la visita
hola gina:
vaya tarta mas rica,con lo que me gusta a mi el dulce ahora mismo te cogia un trocito.
un saludo
He escuchado hablar de éste tatín...esperaré a que lo vuelvas a hacer pq ya sabes q yo y el mango todabia no nos llevamos mu bién...
Compro!
M'encata la tatin de poma, que vaig aprendre a fer fa poc. I ja havia llegit recomenacions per fer crumbles amb mango.
Així que haurem de posar-nos a treballar, que se'ns acumula la feina!
Massitet
jo gina,pedazo tarta¡¡¡me encanta¡¡me comeria ahora mismo un trocito.
massitet, és tan fàcil que per aixó em vaig animar, ja l'havia fet un altre vegada amb poma, pero el gust del mango el fa especial.
maralco26: llegas tarde pq en un dia volo en mi casa jeje. otro dia hago y te aviso jeje.
gina, t'ha quedat la mar de bé. jo ara també experimento força amb la pasta de full i em sembla que aquesta caurà algun dia.
Mare meva mai he fet un tatín però la veritat és que la teva recepta m'anima a probar-la, a veure si a la tornada de les vacances m'animo!!!! Està genial!!!
Manel, és fàcil i el millor és que estava bonissima.
myriam: prova-ho de fer veura's que ràpid i el gust del mango sorprén.
gràcies per les visites
Visca la nostra Gina Arginyana!!
;P
bimbonocilla; jajaja quina gràcia, ojala fos l'arguinyana.
gràcies per la visita i et recomano que facis aquest pastís alguna vegada. t'agradarà.
si el tatin de poma és bo...el de mango ha d'estar impressionant!!!
Gina ya te he puesto bien mi post para que lo ves un beso
Anna: el de poma bonissim pq ja l'havia fet altres vegades, pero aquest de mango em va sorprendre, fes-lo. gràcies per la visita.
lola: gracias guapa ya lo he visto, seguiré las instrucciones.
Publica un comentari a l'entrada