Doncs la setmana passada tenien uns raps d’aquest petitons i com que estava dins del que cap bé de preu, en vaig comprar un.
Anant cap a casa pensava de quina manera el faria, ja que no em motivava gaire fer-lo a la planxa com sempre, així que vaig decidir fer-lo amb all.
Li vaig dir a la peixatera que me’l tallés a rodanxes i així em seria més fàcil cuinar-lo.
Aquesta recepta no té res d’especial però us l’explico igual.
som-hi
Ingredients:
Rap
Alls
Oli
Preparació:
Vaig posar el rap en una bandeja de vidre per anar al forn un bon raig d’oli i all laminat per sobre.
Cuinat uns 20’ i ja el tenim llest.
Heu vist que és fàcil? Doncs tothom hauria de menjar peix uns tres cops a la setmana.
Jo en aquest cas el vaig acompanyar de mongeta verda al vapor.
Espero que us hagi agradat,
Bon profit.
Heu vist que és fàcil? Doncs tothom hauria de menjar peix uns tres cops a la setmana.
Jo en aquest cas el vaig acompanyar de mongeta verda al vapor.
Espero que us hagi agradat,
Bon profit.
8 comentaris:
Hola Gina!! Que nadie diga q no come pescado porque no sabe cocinarlo, porque sería la mentira más gorda que una diria!!! jjejejeje.
Fácil facilón!!! me encanta!!!
Eiiii!!!! TINC UNA PETICIÓ:
Jo vull que hem facis un postre el dijous, encara que no me'l pugui menjar!!!A veure si t'animes! Et dono marge, eh?
I lo del peix tens tota la raó, 3 cops per setmana mínim, però, buffff !
cristina; tienes razon, quien no come pescado es pq no quiere o no le gusta eh.
gemma_ ufff ho intentaré, ja que ahir havia fet uns postres i van acabar a les escombraries. siiii, 32 no es fan cada any. ahh, pero tu promet-me que menjaràs més peix ok.
Hola Gina! No sé que debia passar-te amb la massa dels xuxos. He de dir que a mí em va sorpendre el fet de que no s'enganxés res de res, de fet a mi em va quedar molt manejable i la textura que més notava era la de la mantega, no em va caldre afegir-li més farina però si que vaig enfarinar la taula de fusta on vaig amassar. I no sé si et servirà però vaig utilitzar faina especial per reposteria de la marca Mercadona. El que si puc dir és que vaig treballar bastant la massa. I el tru per a que no et quedi crua la massa és intentar fer-la bastant fina i fregir-los en oli calent però no massa perquè sino es doren de seguida i no es couen per dins. Espero haver-te ajudat! Vaig a acabar de veure les teves receptes! Saludets i quasevol dubte et passes pel blog i m'ho dius!
mmm...
el rap és un dels meus peixos preferits!
S'haurà de tastar!!
Muak
¡Me encanta el rape! Y con una receta tan sencilla, mejor. Buenos ingredientes, pocas complicaciones. Un beso. Sonia
Ei...
Aquesta recepta és copiables clarament. L'empraré per al nostre rap que "neceista mejorar"... jejejejeje
Molts besets!!
Massitet
Ei...
Aquesta recepta és copiables clarament. L'empraré per al nostre rap que "neceista mejorar"... jejejejeje
Molts besets!!
Massitet
Publica un comentari a l'entrada