Un plat deliciós per sucar-hi pa, l’única cosa és que no tenia tomàquet natural i li vaig haver de posar de pot, però el resultat també excel·lent.
Bé us ho explico
Som-hi:
Ingredients:
Llonzes de porc
Pebrot verd
Ceba
Pastanaga
Carbassó
Tomàquet
Mongeta tendra
Preparació:
Primer de tot em de posar a bullir o al vapor la mongeta verda, ja que si la féssim directament a la paella ens quedaria crua.
Mentrestant anem pelant i tallant les verduretes al nostre gust i les anem sofregint a poc a poc.
Per altra banda anem fregint les llonzes de porc i les apartem en un plat.
Quan tinguem les verduretes cuites afegim la mongeta tendra , ja cuita, i el tomàquet, ho deixem fer xup-xup uns 10’ i afegim les llonzes i deixem que es barregin tots els ingredients.
Quan tinguem les verduretes cuites afegim la mongeta tendra , ja cuita, i el tomàquet, ho deixem fer xup-xup uns 10’ i afegim les llonzes i deixem que es barregin tots els ingredients.
Doncs ja està, ja tenim fet el plat.
Ideal per si venim de la platgeta i el volem deixar preparat o per l’endemà també seria bó.
Espero us hagi agradat,
Bon profit.
Ideal per si venim de la platgeta i el volem deixar preparat o per l’endemà també seria bó.
Espero us hagi agradat,
Bon profit.
6 comentaris:
hola gina¡¡me alegro de que te gustara la receta¡¡¡muchas gracias.Las tuyas no se quedan atrás eh?un beso wapa,cuidate mucho¡¡¡
hola nenaa!!com estas!? veus com m'enrecordo de tu...extressada del treball i amb ganes de provar una de les teves receptes.. només es per donar-te un petó*!!!
Gina que tal la barriguita?y esa lumbargia?un abrazo
gina, m'alegra molt veure que tornes a estar en forma i preparant nous plats.
fins aviat!
m'agrada lo de "una mica diferent"...jeje!!
petons
MMmmm.... que sabrosoooooooooonnnnnn!! Me has vuelto a dar idea para la próxima semana....
Publica un comentari a l'entrada