dijous, 31 de juliol del 2008

POLLASTRE “ ENTERITO” AL FORN

Ja sabeu tots que amb l’embaràs no he passat la toxoplasmosi, així que tota la carn que menjo l’hem de congelar prèviament.
Que implica tot aixó? Doncs quan vas algun restaurant prohibit menjar res de carn i el més fotut es que el meu amic filipino de davant de casa fa pollastres a l’ast i tampoc el puc tastar. Ja sé que si la carn està ben feta no té perquè passar res, però val mes prevenir que curar, no?
Bé doncs un dia se’m va ocórrer que podia fer-lo jo al forn, encara que no tingués l’aparell per fer-lo a l’ast.
Així que vaig anar a la carnisseria i els hi vaig dir que volia un pollastre no gaire gros i que me’l buidés per dins.
El vaig tenir un parell de dies al congelador i passat aquest temps ja el vaig poder fer.
Bé us explico com ho vaig fer, mes fàcil impossible.
Som-hi:

Ingredients:

Un pollastre sencer, net de dins
Farigola
Oli d’oliva
Alls
Llimona

Preparació:

Primer de tot vaig rentar el pollastre i si voleu el podeu socarrimar una mica els pels que hi puguin quedar ( qui tingui vitro, no ho podrà fer)
D’altra banda vaig barrejar oli amb la farigola i el vaig pintar tot i el que em va sobrar tot cap a dins ( he de dir que la farigola primer la vaig triturar)
I només em va quedar pelar uns quants alls i una llimona i cap dins al “pollo”.




I ja està, ho posem al forn un parell d’hores mes o menys depèn com us agradi de fet i cap a taula.
Jo ho vaig acompanyar d’unes mongetes tendres que m’havien sobrat del dia abans i les vaig escalfar al forn.


Espero us hagi agradat,
Bon profit.

9 comentaris:

bimbonocilla ha dit...

Olé el Pollo!!!
Amb farigola no l'he fet mai... a la llista!!
Petons guapa!

gina ha dit...

BIMBO. nena que estàs de vacances ja??
el pollo amb ferigola bueno bueno.
petonets per tu!!!!!!!!!!!

Sílvia. ha dit...

Cada dia m'ho poses més complicat... però prometo posar-m'hi qualsevol dia d'aquests!!
silvia.

Cristina ha dit...

No se me habia ocurrido hacer nunca el pollo así, como ya lo hace nuestro Filipino...jejej y decirte que tiene una pinta estupenda con su doradito y tó!!. Quieres decir que no lo has comprado ya hecho??? jeje. Besos.

Lauriteles ha dit...

Mmmm que cosa mes bona y les patates!!! no te digo na!!

aaay anim bonica que et queda poc per menjar enbutidet y anar trankila en la alimentaçio!!!

Cuinagenerosa ha dit...

gina, el pollastre té un aspecte excel·lent. llàstima això de la taxoplasmosi, sort que només seran uns mesos. que et sigui lleu!

Anònim ha dit...

hola wapa! som la carla y la vero. com estas? fa molt que no sabem res de tu pero volem que sapigues que no ens oblidem pas de tu, eh?
aquesta setmana si que hem d'anar a sopar. dimecres o dijous, quan prefereixis. pensa en algun lloc on et vingui de gust nar a sopar. per qualsevol dubte l'atendrem encantades el supermontserrat!, jeje. petons.

LOLA ha dit...

hola guapa pasa por mi blog cuando pueda hay algo para ti...era la escusa perfecta para llevarme un trozo de pollo,ja ja ja

gina ha dit...

bimbo: segur que Romania no es menja tan bé com aqui, ja m'explicaràs.

silvia: complicat?? gens ni mica farcir i forn.

cristina: es mio y solo mio jeje, na de comprao.

lauriteles. ara me n'adono de lo malament que menjava abans.

manel: si llastima, pero ara menjo molt millor i crec que ho seguiré fen així.

carla y vero: jo tampoc m'oblido de vosaltres, apa fins dimecres guapisss.

lola: quires pollo? pues ya no hay jejee, ahora paso por tu blog.

GRÀCIES A TOTS PER ELS VOSTRES COMENTARIS.